MENIU CAUTĂ

Carmen Harra, despre dezastrele naturale care vor avea loc în 2018. Ce pericole ne așteaptă

Distribuie

Carmen Harra a intrat în direct prin telefon la un post de televiziune și a dezvăluit ce dezastre urmează să aibă loc în 2018, după părerea ei.

Vizionara Carmen Harra este stabilită de foarte mulți ani în America. Ea este cunoscută pentru previziunile pe care le face în diverse domenii, de la monden la politic și social.

Într-un interviu prin telefon pentru postul de televiziune Antena 3, Carmen Harra a făcut previziuni despre dezastrele naturale care ar urma să aibă loc în anul 2018.

”Vor fi mai multe inundații. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundații însă vor fi, dar anul acesta fenomenul politic va fi cel mai puternic și nu aspectele acestea care vizează fenomenele naturale”, a afirmat Carmen Harra, care a fost răsfățată cu cadouri scumpe încă de la început de an.

Vizionara a afirmat că anul 2018 va fi marcat de ocriză economică și că vom avea și o femeie președinte în viitor.

”Anul 2018 e mult mai liniștit decât 2017. Vor fi două sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru. În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a declarat ea.

”Vom vedea femei în poziții de conducere în următorii opt ani, chiar și o femeie președinte. Nu va fi anul viitor, mai urmează. Persoana există, însă nu s-a afirmat încă în sfera politică. Vor fi foarte mute persoane noi și puternice, care vin cu un flux nou, ce va capta atenția lumii”, a adăugat vizionara.

”Anul acesta nu va fi unul ușor. E un an de căderi de guverne. Va rămâne în istorie din punct de vedere politic. Căderi de guverne am văzut de două ori în America. O să cadă și Trump în 2018, dar și Putin. Căderile acestea sunt extraordinar de importante și vin de odată. La fel o să fie și în România. Tot anul 2018 va fi marcat de evenimente politice majore. Vor fi mișcări de stradă de amploare”, a afirmat vedeta.

Ea a vorbit și despre președintele Klaus Iohannis.

”Președintele Iohannis va fi foarte încolțiti din toate părțile. Mulți din jurul lui sunt foarte afectați. Susținătorii lui nu mai sunt așa fideli.  Lumea se manifestă într-un mod fără precedent. Nu este un an foarte bun nici pentru Iohannis, chiar deloc”, a încheiat Carmen Harra, care este transformată după operațiile estetice.


Citește și: REPORTAJ/ Tunelul secret uitat de vreme prin care plecau de la Casino Sinaia bogații cu averi fabuloase – VIDEO


 

Citește mai multe despre Carmen Harra, dezastre naturale, Previziuni și Romania pe Libertatea.

Comentarii