Mergi direct la conținut »
Câți bani au luat concurenții de la Exatlon. Claudia Pavel s-a îmbogățit, rivalii de la Războinici au încasat sume infime
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câți bani au luat concurenții de la Exatlon. Claudia Pavel s-a îmbogățit, rivalii de la Războinici au încasat sume infime

Câți bani au luat concurenții de la Exatlon. Claudia Pavel s-a îmbogățit, rivalii de la Războinici au încasat sume infime

Diferențe foarte mari între sumele încasate de concurenții din echipa Faimoșilor și cei din echipa Războinicilor de la Exatlon România.

De Dana Aramă,

Concursul Exatlon România, difuzat de Kanal D, s-a bucurat de mare succes la public. Competiția care s-a filmat în Republica Dominicană a avut la star două echipe: cea a Faimoșilor, formată din vedete, și cea a Războinicilor, formată din oameni obișnuiți.

Acum s-a aflat cu ce sume au fost plătiți membrii celor două echipe de la Exatlon România.

Astfel, potrivit click.ro, Claudia Pavel, Cream, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, ar fi încasat o sumă de 7.000 de euro pe săptămână, adică în jur de 28.000 de euro pentru cele patru săptămâni în care a fost în concurs.

Conform sursei citate, spre deosebire de Faimoşi, care au venit acasă cu zeci de mii de euro, cei din echipa Războinicilor au încasat mai puțini bani. La început, fiecare dintre ei ar fi primit 700 de lei pe săptâmână, însă sumele s-au mărit la 1.500 de lei, iar spre final, când show-ul a avut audienţe enorme, fiecare Războinic ar fi primit câte 2.000 de lei săptămânal.

„Contractele sunt confidenţiale, sumele au fost negociabile, şi fiecare şi-a discutat propriul contract, în funcţie de perioada petrecută în Republica Dominicană”, au declarat surse din cadrul Kanal D.


Citește și: Cele mai mari pensii speciale din Ministerul de Interne. Peste 20.000 de lei luaţi “în mână”

 


 

Close
Închide
  Close