MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2012 05:14

Catrinel Dumitrescu despre Emil Hossu: „Îl ura pe Băsescu”

Distribuie

Pentru Catrinel Dumitrescu, viaţa s-a schimbat la 180 de grade. "E un şoc. Mi-e greu să-mi revin. Aveam senzaţia că nu ni se poate întâmpla nimic rău. Eu sunt mai cârcotaşă, dar Milu era aşa bun...Toată viaţa n-o să găsesc un om aşa bun. Singurul lui păcat era că n-aveam cu cine bârfi", a povestit îndurerată actriţa pentru jurnalul.ro.

Aceasta spune că Emil Hossu avea un mare of: „La fiecare găsea câte ceva bun. Unul singur n-a cauţionat, pe Băsescu. Era revoltat la maxim de personajul ăsta, nu numai că nu l-am votat niciodată, dar până la el n-am ştiut ce-i aia ură, nici faţă de Ceauşescu. Mi-e ruşine de sentimentul ăsta! Ciuti, un prieten stabilit în străinătate mi-a trimis nişte mesaje de condoleanţe ale românilor de acolo. Ştii ce scria cineva? „În timp ce Băsescu vorbea, Milu murea. De bine, de rău, Boc a trimis un mesaj de condoleanţe şi-o coroană. Băsescu nu s-a deranjat sau n-am aflat eu. Bine că l-a decorat domnul Iliescu”.

Catrinel Dumitrescu spune că soţul ei nu mai era acelaşi în ultimele lui zile. „Cât era el de „nebun, în ultimele zile avea o tristeţe.  Nu vreau să fac un erou din el, dar era eroul meu”.

Citește mai multe despre Emil Hossu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii