Mergi direct la conținut »
Catrinel Sandu și iubitul american, în Poiana Brașov. Cum s-au pozat alături de fetițele lor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Catrinel Sandu și iubitul american, în Poiana Brașov. Cum s-au pozat alături de fetițele lor

Catrinel Sandu și iubitul american, în Poiana Brașov. Cum s-au pozat alături de fetițele lor

Au trecut trei săptămâni de când tatăl ei s-a stins din viață, iar Catrinel Sandu se străduiește să depășească cea mai grea perioadă din viața ei. Zilele acestea, ea și-a luat iubitul și fetele și au plecat împreună la munte.

Catrinel și iubitul american se află în Poiana Brașov, unde se vor relaxa câteva zile, alături de cele două fetițe ale vedetei. Blonda a postat o imagine pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj simplu. „România”.

Tatăl lui Catrinel Sandu, care s-a stins din viață în urmă cu mai bine de două săptămâni, a vrut ca cenuşa sa să fie împrăştiată în trei locuri: în curtea casei, la Sarmisegetuza, dar şi în Ocean. Așa că, fiica lui i-a îndeplinit prima dorință.

În acest weekend, Catrinel Sandu a ajuns la moşia familiei ei alături de mama sa. „Prima dorinţă îndeplinită… Te iubesc tata şi îmi este tare dor de tine ?❤️?”, a scris Catrinel Sandu în dreptul fotografiei cu locul în care a împrăștiat cenușa tatălui ei.

Close
Închide
  Close