De Livia Lixandru,

Într-o dimineață, Ruxi a mers la mama ei și a întrebat-o ce este un sex shop, iar a doua zi a întrebat-o ce este sexul.

Ioana Ginghină discută orice cu Ruxi, iar cele două pe lângă mamă și fiică sunt și cele mai bune prietene. Ioana Ginghină a mărturisit că fetița ei o pune adesea în situații stânjenitoare.

„Ruxi mă pune acum în tot felul de situații stânjenitoare, pentru că vine cu tot felul întrebări. A fost foarte drăguță într-o dimineață și m-a întrebat ce este sex shop.

Am întrebat-o de unde știe și a zis că scrie peste tot, apoi m-am calmat. I-am zis că îți mai cumperi un maiouț mai sexy, un chilot ca să te vadă iubitul. A doua zi m-a întrebat despre sex. Îi zic eu cumva că se iau oamenii în brațe, că se dezbracă, iar atunci a întrebat de ce îți mai cumperi hainele alea”, a spus Ioana Ginghină, potrivit VIVA!

Ruxi e curioasă dacă Ioana Ginghină are iubit

După ce a divorțat de tatăl fetiței sale, Ioana Ginghină nu s-a mai afișat cu niciun bărbat.

Vedeta a mai ieșit la întâlniri, însă nimic serios până în acest moment. Ruxi, fetița actriței, este foarte curioasă să afle dacă în viața mamei sale există un alt bărbat.

Ea este acum foarte curioasă pentru că este mare. Mă întreabă dacă am iubit, de fapt mă întreabă dacă m-am mai pupat cu altcineva de când m-am despărțit de tati. Încerc să evit discuțiile până va veni acel om cu care va deveni ma serioasă treaba.

Citeşte şi:

Vedetă din România cu imagine impecabilă, cooptată de armata pakistaneză ca să-i facă publicitate împotriva Indiei în conflictul periculos din Kashmir!

Ce s-a întâmplat în România cu dosarele ”grele” în care erau implicate multinaționale. O scurtă trecere în revistă după clasarea Rompetrol 2

Renovat cu 8 milioane de lei acum un an, din bani europeni, spitalul din Eforie Sud se prăbușește peste pacienți

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează