MENIU CAUTĂ
01 Dec. 2017 09:29

Ce ar face Alex Velea pentru Antonia. „Aș fi renunțat la cântat”

Distribuie

Alex Velea este atât de îndrăgostit de partenera lui de viață, Antonia, încât este dipus să facă orice de dragul acesteia.

Alex Velea este unul dintre cei mai în vogă artiști din România. Artistul formează un cuplu, de câțiva ani, cu frumoasa cântăreață Antonia.

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, Dominic și Akim, pe care îi iubesc ca pe ochii din cap și de creșterea și educația cărora se ocupă îndeaproape.

Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Micuța locuiește în Italia cu tatăl său.

Povestea de dragoste dintre Alex Velea și Antonia este una foarte frumoasă. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt, iar artistul a mărturisit că este dispus să facă orice sacrificiu de dragul celei care i-a cucerit definitiv inima.

„Pentru Antonia aș renunța la orice. Aș fi renunțat la cântat. Găseam eu o meserie. Făceam videochat…

Ea e în curs de divorț. Mai e foarte puțin și se termină toată treaba asta. Ea are o relație specială cu fiica ei și așteaptă ca lucrurile să intre în normalitate”, a spus Alex Velea la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1.


Citește și: EXCLUSIV/O mămică a adunat în jurul ei 80.000 de producători. Fermierii on-line!


 

Comentarii