Mergi direct la conținut »
Ce cadou vrea să-i facă Alexandru Papadopol fiicei sale, după despărțirea de Ioana Ginghină. Îi lasă Ruxandrei partea lui din vilă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce cadou vrea să-i facă Alexandru Papadopol fiicei sale, după despărțirea de Ioana Ginghină. Îi lasă Ruxandrei partea lui din vilă!

Ce cadou vrea să-i facă Alexandru Papadopol fiicei sale, după despărțirea de Ioana Ginghină. Îi lasă Ruxandrei partea lui din vilă!

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină divorțează săptămâna viitoare, după 12 ani de mariaj. Cuplul intenționează să își încheie socotelile într-un mod civilizat și tot civilizat, se pare, vor face și partajul.

De Andreea Romaniuc Archip,

Cei doi actori au decis să încheie mariajul la notar, după ce, în urmă cu aproape 5 luni, Alexandru Papadopol a părăsit domiciliul conjugal. Surse din anturajul lui Papadopol ne-au vorbit despre intenția generoasă a actorului în ceea ce privește partajul, după divorț. În cercul lui de prieteni, Alexandru a povestit că are de gând să îi facă un cadou fiicei sale, odată semnate actele.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au ales să divorțeze la notar

„Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului. Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui. Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului”, au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul lui Papadopol.

Alexandru Papadopol vrea să fie o prezență constantă în viața fiicei sale

Se pare că el intenționează să fie din nou prezent în viața Ruxandrei, ca pe vremuri, chiar dacă acum se văd rar și nici nu prea se înțeleg.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au cunoscut pe platourile de filmare ale primei telenovele românești, “Inimă de țigan”. S-au căsătorit în 2007, iar în 2008 au devenit părinți.

Citește și: Bani și oferte limitate pentru cei care au vrut să cumpere televizoare prin Programul ”Rabla la electrocasnice”. Administrația Fondului de Mediu a schimbat regulile înainte de lansare pentru că au cerut producătorii

Close
Închide
  Close