Mergi direct la conținut »
Ce i-a cerut Iulia Vântur mamei sale. Femeia a venit cu bagajul plin | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce i-a cerut Iulia Vântur mamei sale. Femeia a venit cu bagajul plin | FOTO

Iulia Vântur i-a cerut mamei sale să-i aducă diverse produse din România. Este vorba de dulciuri, pufuleți și alte asemenea.

De Dana Aramă,

Iulia Vântur s-a întâlnit în Dubai cu părinții ei, alături de care a petrecut de Ziua Îndrăgostiților. vedeta a dezvăluit că i-a cerut în mod special mamei sale să-i aducă diverse dulciuri din România, astfel că femeia și-a umplut bagajul cu pufuleți, piufarine, ciocolată și alte bunătăți pentru a-i satisface poftele fiicei sale.

„Am rugat-o pe mama să-mi aducă pufuleți și dulciurile copilăriei: pufarine, biscuiți poieni, danutz, siret… de poftă doar! Cam așa a arătat bagajul ei ? Aveam deja, în India, o rezervă de pufuleți, pe care o țineam pentru momente de „criză”. Acum sunt #happygirl #childhood #sweets #biscuits #pufuleti #love #memories #care #good #mother #father”, a spus Iulia Vântur.

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

Citește și: OPINIE | „Naționala de fățărnicie a României”. PAH, despre candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de procuror-șef al Parchetului European

 

Close
Închide
  Close