Mergi direct la conținut »
Ce crede Irina Rimes despre Tudor Chirilă. “Un băiețel câteodată frustrat“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce crede Irina Rimes despre Tudor Chirilă. “Un băiețel câteodată frustrat“

Ce crede Irina Rimes despre Tudor Chirilă. “Un băiețel câteodată frustrat“

Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt doi artiști de succes, dar și colegi la Vocea României, unde oferă publicului replici spumoase care lasă loc de interpretări. Artista a povestit care este relația dintre ea și actor.

”Tudor Chirilă este un foarte bun actor, un artist minunat cred eu, un om cu foarte multe valori frumoase educate de părinţii lui, un copil în suflet, un băieţel câteodată frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?”, a spus Irina Rimes despre Tudor Chirilă, într-un interviu pentru revista Life

Întrebată de motivul pentru care ei doi se tachinau permanent, Irina Rimes a mărturisit. ”Poate pentru că era mai aproape sau…nu ştiu. Unii oameni se potrivesc după caractere sau nu se potrivesc. Eu încă nu-mi dau seama dacă ne potrivim foarte mult sau nu ne potrivim deloc. E clar că este un om cu care îmi permit un anumit comportament. Şi invers, pentru că el şi-a permis. Iar eu nu am avut altă soluţie decît să dau replica sau să tac din gură. Uneori tăceam din respect”, a spus Irina Rimes despre relaţia pe care o are cu Tudor Chirilă.

Citește și

FOTOREPORTAJ/ RADET, tabloul risipei din Bucureşti. Imaginile care anunță colapsul mamutului energetic

Close
Închide
  Close