De Andreea Romaniuc Archip,

Ilona a avut succes în teatru imediat după debut (la numai 22 de ani a luat „Premiul pentru cea mai bună actriță” la Festivalul Zilele Teatrului Studențesc „În Culise”, iar un an mai târziu, în 2013, a fost distinsă cu premiul „Timică” la Gala Tânărului Actor Hop!), însă celebritatea a venit acum, în prag de 30 de ani (va schimba prefixul în iunie anul viitor).

Cărui fapt crede actrița că i se datorează asta? Maturizării, care a schimbat-o în bine. „Am devenit mai răbdătoare și gestionez un pic mai bine situațiile de stres. Înainte, aveam tendința să mă consum inutil. Acum îmi conserv altfel energia”, a mărtuisit ea pentru Libertatea.

Nu doar răbdătoare, ci și cumpătată a făcut-o înaintarea în vârstă. Pe măsură ce a trecut timpul, Ilona a realizat care e valoarea banilor – așa a-nceput să mai și economisească, nu doar să cheltuie – și să pună preț pe confort, în defavoarea aparențelor. A renunțat la obiceiul de a cumpăra compulsiv haine, dar și la ținutele care-i aduceau pe de o parte laude, pe de alta, chin: rochii strâmte, tocuri cui. 

„Acum îmi place să-mi cumpăr hanorace și adidași. Prefer genul ăsta de haine în detrimentul celor elegante. Am ajuns la vârsta la care vreau să mă simt confortabil, nu să mă chinui cu tocuri sau rochii. Mai am și o borsetă, cu care am umblat toată vara și la care nu voi renunța nici toamna asta”, ne-a spus ea.

Foto: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Cum a fost eliberat un triplu criminal condamnat pe viață. A ieşit din închisoare fără măsuri de supraveghere!

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Schimbare de ultimă oră, după ce Libertatea a semnalat că există improvizații care pun sănătatea publică în pericol: ASSMB amână experimentul pe copii cu Plăcuțele Petri!

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”
GSP.RO

Scrisoarea lui Ștucan către Gica Hagi: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile