MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 16:38

Ce dietă ține Anna Lesko. „E sănătate curată”

Distribuie

Anna Lesko a detaliat care este dieta la care recurge pentru a avea o siluetă de vis și pentru a fi într-o formă fizică extraordinar de bună.

Anna Lesko, care s-a afișat topless în fața admiratorilor ei virtuali, este una dintre cele mai sexy prezențe de pe scena muzicală din România.

Artista arată incredibil de bine și are un trup aproape perfect, cu forme care atrag imediat atenția oriunde își face apariția.

Anna Lesko a mărturisit că obișnuiește să țină regim și a detaliat care este dieta la care recurge atunci când consideră că este necesar.


„E sănătate curată. Este o dietă de detoxifiere  specială pentru ficățelul nostru. Este o dietă pe care am ţinut-o de-a lungul anilor. Două linguri de miere la 300 de ml de apă, 2 linguri de zeamă de lămâie, piper cayenne cât puteţi rezista sau ghimber după gust.

Între şapte şi zece zile trebuie ţinută sau minim 5… Ea există pe net de ceva timp. Eu o ştiu şi am încercat-o atâta timp. Şi prietenele mele au încercat-o. Chiar dă rezultate. De câte ori ți se face foame sau sete bei această licoare. Trebuie să beți cam opt pahare a câte 300 ml. O prietenă de a mea a slăbit șapte kilogram, una patru kilograme…

Nu aveți voie să beți apă sau să ciuguliți, nici măcar o salată, nu fructe, nu cafea, nu semințe, nu nimic. De câte ori vă e sete sau foame beți această limonadă”, a declarat Anna Lesko, care de curând a vorbit despre cel de-al doilea copil, într-o emisiune de televiziune despre dieta care se ține de maximum două ori pe an.


Citește și: VIDEO/Blocul cu cele mai mari restanțe la RADET. Locatarii nu au de doi ani apă și căldură. ”E groaznic de frig”


 

Citește mai multe despre regim și silueta pe Libertatea.

Comentarii