MENIU CAUTĂ

Ce face Mircea Radu după ce a rămas fără emisiune la Antena 1

Distribuie

Ce face Mircea Radu după ce a rămas fără emisiune la Antena 1. Acesta a fost scos de pe post după șapte ediții de " Ie, Românie" , iar acum a anunțat că are un alt proiect.

El a anunţat că are o nouă emisiune, „Poveşti cu gust”, care se difuzează online, despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice.

„Încep un nou proiect și am vrut ca tu să fii primul care află. Se cheamă ” Povești cu Gust”  și e despre aflarea unor locuri legendare, a tradițiilor dar și despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice. În Povești cu Gust sunt alături de Marius Toader și Robe Adrian, de care mă leagă o profesie și o prietenie. Toți trei am ajuns la momentul în care vrem să construim punți direct către public. Să lansăm și să dezvoltăm proiecte care să ajute oameni și să formeze comunități. Ne vom folosi experiența de televiziune pentru organizarea unor evenimente gastronomice alternative la care ești invitat și tu.  Nu în ultimul rând, emisiunea  înseamnă dorința de evadare dintre betoanele orașului și întoarcerea la natură, ca parte din ea.
Înapoi la rădăcini. Înapoi acasă. Intră și tu în comunitatea Povești cu Gust și înscrie-te la evenimentele gastronomice de promovare a rețetelor autentice.  Intră pe www.povesticugust.ro.”, a notat Mircea Radu la scurt timp după ce şi-a anunţat noul show.

Filmările la ”Ie Românie”, cea mai nouă producție de divertisment a postului de televiziune, au fost oprite brusc, fără nicio explicație, în luna martie Potrivit informaților noastre, audiența emisiunii este mult sub așteptări, motiv pentru care a fost luată decizia de a renunța la o mare parte din filmări, urmând ca producția să meargă până la final cu buget minim.

Citește și

VIDEO / Românca sărutată de Maluma a ajuns vedetă peste noapte. ”Iubitul meu s-a supărat”

 

 

Citește mai multe despre mircea radu, emisiune și online pe Libertatea.

Comentarii