Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Mihai Trăistariu pentru a intra direct în finala Eurovision România 2019. "Aștept decizia TVR"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Mihai Trăistariu pentru a intra direct în finala Eurovision România 2019. "Aștept decizia TVR"

Ce a făcut Mihai Trăistariu pentru a intra direct în finala Eurovision România 2019. „Aștept decizia TVR”

Cântărețul Mihai Trăistariu vrea să fie în finala Eurovision România 2019. Artistul așteaptă răspunsul de la Televiziunea Națională.

Mihai Trăistariu s-a sucit iar. După ce artistul a anunțat că s-a retras de la Eurovision România 2019 și că participă la Eurovision Belarus, acum acesta se vrea în finala Eurovision România 2019, care va avea loc în data de 17 februarie.

Cântărețul, în vârstă de 39 de ani, a anunțat că vrea un wild card care să-i permită să ajungă în finală, notează click.ro.

„TVR, vreau un wild card pentru finala Eurovision România!”, a postat artistul pe Facebook.

„Aștept decizia TVR. Se pare că regulamentul permite acest wild card, care m-ar ajuta să revin în concurs”, a declarat Mihai Trăistariu pentru sursa citată.

„Poate califica în cadrul fiecărui show televizat, prin decizie unilaterală, în vederea intrării în concurs, cel mult câte o piesă, fără ca exercitarea acestui drept să conducă la diminuarea numărului de piese calificate prin jurizare sau, după caz, prin televot”, se arată în regulamentul TVR.

Mihai Trăistariu a ratat participarea la Eurovision Belarus, din cauza unei gripe.

În 27 ianuarie, la Iaşi a avut loc prima semifinală Eurovision, la care au participat 11 concurenţi. A doua semifinală și-a desemnat câștigătorii în weekend, la Arad, în cadrul unui show desfășurat în Sala Sporturilor „Victoria” și prezentat de Aurelian Temişan şi Ilinca Avram. Finala Naţională va avea loc în 17 februarie, la Bucureşti, când se va afla cine va reprezenta România pe scena concursului Eurovision, care va avea loc anul acesta la Tel Aviv.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close