Mergi direct la conținut »
Ce familii numeroase au starurile de la Hollywood! Eddie Murphy are 10 copii
Entertainment Libertatea > Entertainment

Ce familii numeroase au starurile de la Hollywood! Eddie Murphy are 10 copii

Multe dintre starurile din showbiz-ul internațional se pot lăuda cu familii numeroase, potrivit cotidianului spaniol El Pais.

De Daria Maria Diaconu,

Printre vedetele cu cei mai mulți copii se numără Eddie Murphy, Alec Baldwin, dar și Mel Gibson și Mick Jagger, notează elpais.com.

Alec Baldwin – Actorul în vârstă de 61 de ani, și soția sa, Hilaria, în vârstă de 35 de ani, așteaptă cel de-al cincilea copil, care va fi fetiță. Cei doi mai împreună patru copii: Carmen, Rafa, Leo și Romeo. Din relația cu actrița Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 24 de ani.

Mel Gibson – Starul, în vârstă de 63 de ani, are nouă copii din relații diferite. cel mai mic dintre aceștia, Lars Gerard, are doar doi ani și este frcut al relației pe care actorul o are cu Rosalind Ross, în vârstă de 28 de ani.

Eddie Murphy – actorul, în vârstă de 58 de ani, are zece copii. Mezinul familiei nu a împlinit încă un an.

Sylvester Stallone – Actorul, în vârstă de 73 de ani, a avut doi copii din mariajul cu actrița Sasha Czack. sage, care a încetat din viață în anul 2012, la vârsta de 36 de ani, și Seargeoh, care are 40 de ani. Din mariajul cu modelul Jennifer Flavin, starul are trei fete: Sophia Rose, în vârstă de 23 de ani, Sistine, de 21 de ani, și Scarlet Rose, în vârstă de 17 ani.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Mike Tyson – Fostul mare campoion la box a fost căsătorit de trei ori și a avut numeroase relații, fiind tatăl a șapte copii. În mai 2009, acesta a pierdut-o pe fiica sa, Exodus, care avea doar patru ani.

Heidi Klum – Celebrul model are trei copii cu fostul său soț, cântărețul Seal. De asemenea, are o fiică, Helene, de 15 ani, din relația cu magnatul italian din Formula 1 Flavio Briatore.

Angelina Jolie – Actrița a început să adopte copii în anul 2002. Atunci l-a înfiat pe Maddox, din Cambodgia, care acum are 18 ani. În anul 2005, vedeta a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia. În anul 2006, Angelina Jolie a avut primul ei copil biologic cu Brad Pitt – Shiloh. În anul 2007, actrița l-a adoptat pe Pax din Vietnam. În iulie 2008 s-au născut gemenii Knox și Vivienne, din mariajul cu Brad Pitt.

Paul McCartney – celebrul cântăreț britanic are cinci copii. patru dintre aceștia sunt din mariajul pe care l-a avut cu Linda. Acesta a încetat din viață în anul 1998, în urma unui cancer la sân. Din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul model heather Mills, artistul mai are o fiică, Beatrice.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Julio Iglesias – Cântărețul spaniol a avut trei copii cu Isabel Pereysler: Chabeli, Enrique și Julio. Ulterior, artistul i-a avut pe Tamara Falco și Ana Boyer, din alte două căsnicii. În prezent, Julio Iglesias este căsătorit cu Miranda Rijnsburger, împreună cu care cinci copii: Miguel, Rodrigo, gemenele Victoria și Cristina și Guillermo.

Clint Eastwood – Actorul și regizorul este tatăl a opt copii, din șase relații diferite.

Mick Jagger – Solistul trupei Rolling Stone are opt copii, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani. Are mai mulți nepoți și un strănepot.

Tori Spelling– Vedeta cunoscută din serialul „beverly Hillls 90210”, are cinci copii cu actorul Dean McDermott.

FOTO: Hepta; Instagram

Close
Închide
  Close