De Daria Maria Diaconu,

Printre vedetele cu cei mai mulți copii se numără Eddie Murphy, Alec Baldwin, dar și Mel Gibson și Mick Jagger, notează elpais.com.

Alec Baldwin – Actorul în vârstă de 61 de ani, și soția sa, Hilaria, în vârstă de 35 de ani, așteaptă cel de-al cincilea copil, care va fi fetiță. Cei doi mai împreună patru copii: Carmen, Rafa, Leo și Romeo. Din relația cu actrița Kim Basinger, Alec Baldwin mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 24 de ani.

Mel Gibson – Starul, în vârstă de 63 de ani, are nouă copii din relații diferite. cel mai mic dintre aceștia, Lars Gerard, are doar doi ani și este frcut al relației pe care actorul o are cu Rosalind Ross, în vârstă de 28 de ani.

Eddie Murphy – actorul, în vârstă de 58 de ani, are zece copii. Mezinul familiei nu a împlinit încă un an.

Sylvester Stallone – Actorul, în vârstă de 73 de ani, a avut doi copii din mariajul cu actrița Sasha Czack. sage, care a încetat din viață în anul 2012, la vârsta de 36 de ani, și Seargeoh, care are 40 de ani. Din mariajul cu modelul Jennifer Flavin, starul are trei fete: Sophia Rose, în vârstă de 23 de ani, Sistine, de 21 de ani, și Scarlet Rose, în vârstă de 17 ani.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Mike Tyson – Fostul mare campoion la box a fost căsătorit de trei ori și a avut numeroase relații, fiind tatăl a șapte copii. În mai 2009, acesta a pierdut-o pe fiica sa, Exodus, care avea doar patru ani.

Heidi Klum – Celebrul model are trei copii cu fostul său soț, cântărețul Seal. De asemenea, are o fiică, Helene, de 15 ani, din relația cu magnatul italian din Formula 1 Flavio Briatore.

Angelina Jolie – Actrița a început să adopte copii în anul 2002. Atunci l-a înfiat pe Maddox, din Cambodgia, care acum are 18 ani. În anul 2005, vedeta a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia. În anul 2006, Angelina Jolie a avut primul ei copil biologic cu Brad Pitt – Shiloh. În anul 2007, actrița l-a adoptat pe Pax din Vietnam. În iulie 2008 s-au născut gemenii Knox și Vivienne, din mariajul cu Brad Pitt.

Paul McCartney – celebrul cântăreț britanic are cinci copii. patru dintre aceștia sunt din mariajul pe care l-a avut cu Linda. Acesta a încetat din viață în anul 1998, în urma unui cancer la sân. Din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu fostul model heather Mills, artistul mai are o fiică, Beatrice.

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi
Recomandări

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi

Julio Iglesias – Cântărețul spaniol a avut trei copii cu Isabel Pereysler: Chabeli, Enrique și Julio. Ulterior, artistul i-a avut pe Tamara Falco și Ana Boyer, din alte două căsnicii. În prezent, Julio Iglesias este căsătorit cu Miranda Rijnsburger, împreună cu care cinci copii: Miguel, Rodrigo, gemenele Victoria și Cristina și Guillermo.

Clint Eastwood – Actorul și regizorul este tatăl a opt copii, din șase relații diferite.

Mick Jagger – Solistul trupei Rolling Stone are opt copii, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani. Are mai mulți nepoți și un strănepot.

Tori Spelling– Vedeta cunoscută din serialul „beverly Hillls 90210”, are cinci copii cu actorul Dean McDermott.

FOTO: Hepta; Instagram

Citeşte şi:

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat Teodora în rochie de mireasă și ce au mâncat invitații la nunta de 500.000 de euro. Dansul mirilor

Eugen Teodorovici, după comentariile jignitoare pe care le-a făcut la adresa unei jurnaliste: „Sunteți sigur că am greșit?”

Lupi în iarnă. Cum ajung să fie exploatate femeile care își caută liniștea la mănăstirile românești

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă