Filme Netflix iunie 2023. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări, pe Netflix, începând din luna iunie. Vezi și cu ce coduri secrete pe Netflix poți accesa mai multe filme și seriale. În luna iunie, pe Netflix, pornești într-un maraton bogat în acțiune, cu povești intense ce te poartă în călătorii pline de suspans.

Filme seriale ale lunii iunie pe Netflix

Extraction 2

Extraction 2 – trailer Netflix

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake în Extraction 2, continuarea apreciatului film de acțiune Netflix Extraction. După ce a scăpat ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră. Îl așteaptă o nouă misiune periculoasă: să salveze familia supusă abuzurilor unui gangster nemilos din Georgia din închisoarea în care este ținută.

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține lui Joe și lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film și îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili. Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad scris de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

Extraction 2 este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, iar Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely sunt producători executivi. Filmul poate fi urmărit pe Netflix, începând din 16 iunie.

The Witcher – sezonul 3

The Witcher – sezonul 3 – trailer Netflix

În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei; în schimb, ei descoperă că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și a trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna. Un nou sezon din unul dintre cele mai apreciate filme seriale Netflix, poate fi urmărit din 29 iunie pe micile ecrane.

Black Mirror – sezonul 6

Black Mirror – sezonul 6 – trailer Netflix

Mult așteptata revenire a antologiei întunecate și satirice, semnate de Charlie Brooker se reinventează odată cu fiecare episod. Acest al șaselea sezon al serialului Black Mirror este cel mai imprevizibil, cel mai neașteptat și cel mai greu de încadrat într-o singură categorie.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu

Filme seriale noi în iunie, pe Netflix

Manifest – sezonul 4, partea a 2-a

Manifest – sezonul 4, partea a 2-a

Data morții se apropie, iar pasagerii zborului 828 și cei dragi lor încearcă să-și ducă la capăt Chemările și să prevină cumplitul viitor care-i așteaptă. Din 2 iunie, pe Netflix.

Valeria – sezonul 3

Noi triunghiuri amoroase, noi etape ale vieții, zile de naștere care marchează un nou deceniu. Aceleași patru prietene trec prin toate împreună. Din 2 iunie, pe Netflix.

Love is blind- Brazilia – sezonul 3

Love is blind- Brazilia – sezonul 3 – trailer Netflix

Poate iubirea adevărată să prindă viață în cabine? Camila Queiroz și Klebber Toledo ghidează o nouă serie de celibatari brazilieni aflați în căutarea iubirii adevărate. Din 7 iunie, pe Netflix.

Never have I ever – sezonul 4

A sosit și ultimul an de liceu. Printre dileme, crize de identitate și dorințe de iubire nepieritoare, vor putea Devi și gașca ei să facă față viitorului? Din 8 iunie, pe Netflix.

Human Resources – sezonul 2

De la aventuri de o noapte la relații la birou, creaturile care lucrează la Resurse Umane sunt prinse până peste cap cu un nou grup de oameni. Din 9 iunie, pe Netflix.

Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
Recomandări
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

This world can’t tear me down

This world can’t tear me down – trailer Netflix

Un vechi prieten revine în cartier și Zerocalcare vrea să-l ajute să-și găsească locul în lume. Dar care este lucrul corect de făcut? Un nou serial pe Netflix, începând din 9 iunie.

Tex Mex Motors

În acest serial captivant, vechiturile se transformă în bijuterii cu ajutorul mâinilor pricepute ale celor care aduc mașini din Mexic în El Paso pentru a le restaura. Din 9 iunie, pe Netflix.

Let’s get divorced

Un serial de comedie romantică în care un supercuplu aparent fericit decide să divorțeze, iar lucrurile se complică rapid. Din 22 iunie, pe Netflix.

Sleeping Dog

Un fost detectiv care acum trăiește pe străzi încearcă să descopere adevărul după ce o nouă moarte stârnește îndoieli legate de un caz presupus rezolvat. Din 22 iunie.

Titans – sezonul 4

Drumul spre casă este pavat cu obstacole pentru Titani, care înfruntă în Metropolis un cult puternic și mortal, al cărui scop e distrugerea supereroilor și a lumii. Din 25 iunie.

Delete

Un bărbat și o femeie aflați într-o aventură amoroasă încearcă să înceapă o nouă viață împreună după ce găsesc un dispozitiv care poate face oamenii să dispară.

Filme Netflix iunie 2023

A beautiful life

A beautiful life – trailer Netflix

Un tânăr pescar cu un talent ascuns este descoperit de un producător de muzică, iar acum trebuie să decidă dacă este pregătit pentru faimă și dragoste. Unul dintre noile filme Netflix ce pot fi văzute din 1 iunie.

You do you

Merve a ales o viață boemă, dar atracția nu e reciprocă. În pericol de a fi evacuată, ea se angajează și face o combinație dubioasă cu noul ei șef. Din 9 iunie.

Through my window – across the sea

După un an la distanță, Raquel și Ares se reîntâlnesc într-o excursie fierbinte. Printre flirturi amicale și noi îndoieli, va reuși dragostea lor să răzbată? Din 23 iunie.

Rich in love 2

Paula pleacă din Rio de Janeiro pentru a relua voluntariatul medical în jungla Amazonului, însă Teto pune la cale un plan prin care să o urmeze, cu consecințe haotice. Din 2 iunie, pe Netflix.

The perfect find

O editoare de modă simte că și-a pus din nou cariera în pericol după ce află că tânărul fermecător pe care l-a sărutat la o petrecere este noul ei coleg și fiul șefului. Din 23 iunie.

Nimona

Pentru a-și dovedi nevinovăția, un cavaler căruia i se înscenează o crimă apelează la o adolescentă metamorfă. Să fie oare aceasta monstrul pe care vrea să-l ucidă? Din 30 iunie.

Special comedie Netflix

Amy Schumer: Emergency contact

Un spectacol de stand-up în care Amy Schumer povestește sincer despre epilarea cu laser pe față, sexul după naștere, dezastrul cu numele copilului și Viagra masticabil.

Filme documentare Netflix, în iunie 2023

Arnold

Arnold – trailer Netflix

Un serial documentar intim, care urmărește viața și cariera polivalentă a lui Arnold Schwarzenegger, de la campion de culturism la legendă hollywoodiană și politician. Din 7 iunie, pe Netflix.

Tour de France – Unchained

Serialul urmărește mai multe echipe de ciclism care concurează în lacrimi și triumf la ediția din 2022 a celei mai dure curse din lume. Din 8 iunie.

The Playing card killer

Un serial documentar în care o carte de joc lăsată la locul crimei face legătura dintre un șir de omoruri și un notoriu ucigaș în serie care a terorizat Spania în 2003. Din 9 iunie.

Our Planet II

Dezleagă misterele miliardelor de animale aflate în mișcare pe Pământ, în acest serial documentar despre marile migrații de pe planeta noastră. Din 14 iunie.

Break point – sezonul 2

Cei mai promițători jucători din tenis își văd visurile împlinite și speranțele zdrobite în cea de-a doua jumătate a sezonului 2022, când trec de la Wimbledon la US Open. Din 21 iunie.

Filme Netflix pentru copii și familie

Not Quire Narwhal – din 19 iunie

Filme Netflix pentru copii și familie

Micuțul și curiosul Kelp a crezut toată viața că este narval, dar a aflat că, de fapt, el este unicorn. Acum are două lumi de explorat!

Black Clover: Sword of the wizard king

Un băiat cu inimă de leu, dar fără puteri magice, vrea să ajungă rege-vrăjitor, iar alți patru regi-vrăjitori proscriși din vremuri apuse vor să distrugă regatul Trifoi. Din 16 iunie, pe Netflix.

Serial românesc pe Netflix

Adela

Viețile a două surori o iau pe cărări divergente când una descoperă că este fiica unui mogul mass-media, iar cealaltă îi fură identitatea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (1)

Any0205   •   30.07.2023, 09:01

Par frumoase!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
FANATIK.RO
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
FANATIK.RO
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Știrileprotv.ro
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun
HOROSCOP
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI