Mergi direct la conținut »
Ce i-a spus Cristian Țopescu lui Dan Negru, la finala Simonei Halep de la Rolland Garros. Abia acum s-a aflat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce i-a spus Cristian Țopescu lui Dan Negru, la finala Simonei Halep de la Rolland Garros. Abia acum s-a aflat

Ce i-a spus Cristian Țopescu lui Dan Negru, la finala Simonei Halep de la Rolland Garros. Abia acum s-a aflat

Dan Negru a postat un mesaj pe contul de socializare, înainte de confruntarea dintre Simona Halep și Serena Williams, de sâmbătă, 13 iulie.

Realizatorul tv a dezvăluit ce i-a spus regretatul Cristian Țopescu, la finala Simonei Halep de la Rolland Garros , în urmă cu 5 ani.

„Mi-a spus Țopescu la finala Simonei Halep de la Rolland Garros că cel mai popular sportiv român în activitate vine dintr-un sport pe care tv nu l-au promovat deloc : tenisul. Publicul iubeste fotbalul pentru că îi cunoaște regulile. 8 români din 10 NU știu ce e un tie-break dar 10 din 10 știu ce e un penalty.  Fotografia e de acu cinci ani când pregăteam finala Roland Garros cu Cristian Țopescu și Dumitru Haradau, fost jucător de cupa Davis”, a scris Dan negru pe contul de socializare.

Simona Halep și Serena Williams își vor disputa titlul la ediția din 2019 a turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, al treilea al sezonului. Cele două se vor înfrunta pentru a 11-a oară în carieră.

Citește și

Viorica Dăncilă intervine în scandalul pontonului lui Ivan Patzaichin, înlăturat de pe Dâmbovița. Fostul campion făcuse apel pentru „accesul gratuit al bucureștenilor la luciul apei”

Close
Închide
  Close