Mergi direct la conținut »
Ce nu ar accepta niciodată Andra de la soțul ei. "Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce nu ar accepta niciodată Andra de la soțul ei. "Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele"

Ce nu ar accepta niciodată Andra de la soțul ei. „Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele”

Andra a explicat, la un post de radio, care este lucrul pe care nu l-ar accepta niciodată din partea soțului ei, Cătălin Măruță.

De Dana Aramă,

 

Cântăreața Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, alături de care formează unul dintre cele mai unite și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, un băiat care se numește David și o fetiță al cărei nume este Eva.

Artista a fost invitată la postul de radio Kiss FM, unde a făcut mărturisiri despre mariajul său. Cântăreața a dezvăluit ce anume nu ar accepta de la partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, și anume ca acesta să o înșele.

“Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat, și atunci poți trece peste orice, asta dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să funcționeze bine.

Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste niște lucruri, eu aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc, așa văd în momentul ăsta, nu știu, eu nu am trăit.

În cazul în care o femeie este bătută, este clar că nu mai este vorba de dragoste.

Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele. De bătaie, nu încurajez femeile să stea într-o relație, în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim”, a declarat Andra.


Citește și: EXCLUSIV: Ce răspunde Banca Națională la acuzațiile lui Liviu Dragnea: “BNR sprijină politica economică a Guvernului”


 

 
 
Close
Închide
  Close