MENIU CAUTĂ
20 Iul. 2018 13:01

Ce nu știai despre tatăl Cătălin Cazacu. Este topit după fiul său și e bucuros că acesta își trăiește copilăria „pe stil vechi” | FOTO

Distribuie

Cătălin Cazacu este topit după fiul său. Sportivul a oferit detalii despre băiatul său.

La cei 33 de ani ai săi, Cătălin Cazacu, prezentatorul emisiunii „Cash Taxi”, care va începe pe 30 iulie, la Kanal D, poate spune că a trăit în cele trei decenii cât alți oameni în trei vieți. Cu numeroase titluri de campion la motociclism, o performanță extraordinară la „Exatlon” și o carieră în plină ascensiune în televiziune, cunoscutul sportiv recunoaște că cea mai mare realizare este fiul său, Andrei, în vârstă de 8 ani. Cei doi sunt foarte buni prieteni și discută liber despre absolut orice, chiar dacă nu se văd zilnic, băiatul locuind în Sarmisegetusa, acasă la bunicii materni.

 „S-a schimbat foarte mult după ce m-am întors de la Exatlon, nu știu dacă din cauză că am stat eu foarte mult acolo sau pentru că m-a văzut aproape zilnic la TV, dar am devenit foarte apropiați. Vorbim zilnic la telefon și merg la el cât de des pot. Simt că mă iubește tot mai mult și că mă dorește în viața lui… Copilul meu mă obligă să evoluez. Acum, de exemplu, Andrei abia așteaptă să înceapă emisiunea Cash Taxi și, evident, vrea să îl plimb cu acel taxi, nu cu altă mașină”, povestește cu emoție Cătălin Cazacu.

Referitor propria-i copilărie, acesta spune că s-a bucurat de libertatea deplină oferită de părinții săi și adaugă că „e ușor să crești într-o familie în care îi ai pe părinții tăi că model, oameni care se iubesc de 35 de ani” și în care tatăl campionului, la peste 70 de ani, încă îi aduce flori soției sale. Cătălin Cazacu face tot posibilul să petreacă timp cât mai mult alături de fiul sau și se bucură că Andrei crește departe de betoanele marilor orașe, mai aproape de natură.

 „Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  povestește Cătălin Cazacu.

„Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, a mai adăugat prezentatorul „Cash Taxi” despre fiul său.

Cătălin Cazacu speră că micuțul să își păstreze toată viață naturalețea, sinceritatea și abilitatea de a învață din propriile greșeli.

Pe Cătălin Cazacu îl veți putea urmări, începând din 30 iulie, de la ora 22:30, în fiecare zi, de luni până vineri, în emisiunea „Cash Taxi”. Acesta își va duce la destinație călătorii și, mai mult, îi va premia cu sume consistente, în funcție de cum vor răspunde unor întrebări care de care mai interesante. Pasagerii decid dacă intră sau nu în joc și, odată cursă începută, aceștia vor avea la dispoziție 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare.


Citește și: ANALIZĂ / Amnistia fiscală pe înțelesul tuturor: ”Unii sunt mai deștepți și alții mai proști”


 

Citește mai multe despre cătălin cazacu, Cash Taxi și tata pe Libertatea.

Comentarii