De Andreea Romaniuc Archip,

Cântăreața își petrece timpul în familie și are noroc că stă la vilă. Andreea Bănică se împarte între activitățile casnice și cele de distracție alături de cei doi copii, Sofia și Noah. Vedeta îi implică pe micuți înclusiv la bucătărie, unde alături de ei pune în practică diverse rețete, cum ar fi pizza sau vafe. Deși reușește să le stârnească acestora interesul, artista este conștientă că delicatesele respective sunt un real pericol pentru silueta ei de invidiat.

„Mi-am dat seama că de când stau în casă, indiferent câtă treabă fac, caloriile nu le pierd…”, le-a mărtursit ea fanilor pe instagram.

Până când carantina va lua sfârșit și viața își va relua cursul firesc, artista se înarmează cu răbdare și respectă regulile impuse de autorități pentru a stopa răspândirea virusului.

Vedeta știe exact ce va face când își va recăpăta libertatea. „Dacă după pandemia asta ieșim sănătoși, îmi doresc primul lucru să ajung la forma inițială și să zburd liberă pe o plajă pustie, acolo unde eram cu 2 luni în urmă!”, a adăugat ea. La începutul acestui an, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au avut parte de o vacanță de vis în Maldive.

Citeşte şi:

Ordonanța Militară 7. Orașul Țăndărei intră în carantină totală. Se suspendă zborurile din și spre zonele roșii

COVID-19 poate cauza pierderea mirosului. De ce cred cercetătorii că se întâmplă asta

Premierul Orban pentru Libertatea despre focarul de morți COVID-19 de la clinica privată: ”În jur de 40-45 persoane infectate la clinica Diaverum”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor