De Andreea Romaniuc Archip,

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” plănuiește să își viziteze luna viitoare sora mai mare, stabilită în Anglia. Deși locuiesc în țări diferite, surorile Cioran sunt practic nedespărțite.

„Ea lucrează în marketing în Marea Britanie, la o companie care se ocupă cu cursuri pentru navigație. Acum suntem foarte atașate una de cealaltă și de mama amândouă. Aproape zilnic vorbim și dacă nu vorbim pe WhatsApp sau pe Facebook, ne scriem mesaje”, a declarat, pentru Libertatea, Cristina Cioran.

Marlena, sora Cristinei Cioran

Cu această ocazie, actrița ne-a povestit că în copilărie situația era fix la polul opus, întrucât fetele se sabotau reciproc. „Fiind o diferență de doi ani între noi, nu ne înțelegeam bine când eram copii, dar e normal. Ne pâram părinților, eu pe ea și ea pe mine. Îmi aduc aminte că a ascuns ea ceva sub pat și a spus că eu, dar făceam multe nebuneli atunci”, a precizat Cristina Cioran.

Odată cu maturizarea, Cristina și Marlena s-au privit cu alți ochi și au început să fie apropiate. „Când eram eu în facultate, ea deja se întorsese în Constanța, de unde suntem noi, și eu am plecat la București. Atunci ne-am împrietenit cu adevărat”, ne-a mărturisit actrița.

Citeşte şi:

Ilinca Vandici vrea să își extindă afacerea: „Avem toate certificatele necesare pentru a fi recunoscuți internațional”

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur