Mergi direct la conținut »
Ce s-a furat de la mormântul Mădălinei Manole. Fratele artistei l-a anunțat pe Petru Mircea prin SMS
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce s-a furat de la mormântul Mădălinei Manole. Fratele artistei l-a anunțat pe Petru Mircea prin SMS

Ce s-a furat de la mormântul Mădălinei Manole. Fratele artistei l-a anunțat pe Petru Mircea prin SMS

Fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole a povestit că de la mormântul surorii sale au dispărut lucruri. El l-a anunțat pe fostul soț al artistei printr-un SMS.

De Dana Aramă,

Luna trecută s-au împlinit opt ani de la moartea celei care a fost „fata cu părul de foc” Mădălina Manole. Nici după atâția ani tensiunile dintre familia Mădălinei Manole și Petru Mircea, fostul soț al artistei, nu s-au atenuat.

Fratele Mădălinei Manole, Marian Manole, l-a sunat pe fostul său cumnat pentru a-i spune că de la mormântul cântăreței, de la Cimitirul Bolovani, din Ploiești, au dispărut lucruri, însă acesta nu i-a răspuns, potrivit click.ro.

“Nu știu ce mai face Petru, cred că este la piscină! Nu-mi răspunde nici la mesaje, nici la telefon. I-am trimis SMS recent și i-am spus așa: „Vino la cimitir, că ți-au furat glastra și florile”. Însă nu mi-a răspuns. O fi ocupat, poate e în concediu, cine știe. Răspunde doar când vrea el! Îl las acum, pentru că o să aibă o toamnă grea, nu știe ce îl așteaptă”, a declarat Marian Manole pentru publicația mai sus-menționată.

Mădălina Manole  a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea, din mariajul lor rezultând un băiețel, Petru Mircea junior.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO


 

Close
Închide
  Close