Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ce sacrificii făcea Oana Roman pentru a le lua cadouri prietenilor!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Ce sacrificii făcea Oana Roman pentru a le lua cadouri prietenilor! "Mă chinuiam mult cu puțini bani". Acum s-a lecuit!

VIDEO/ Ce sacrificii făcea Oana Roman pentru a le lua cadouri prietenilor! „Mă chinuiam mult cu puțini bani”. Acum s-a lecuit!

Oana Roman ne-a mărturisit că, în tinerețe, își punea prietenii mai presus de ea. Nici măcar într-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar nu s-a abătut de la obiceiul său de a le oferi mici atenții, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

De Ana Maria Păsat,

„Îmi place foarte mult să fac cadouri, e una din pasiunile mele încă de când eram mică”, a mărturisit Oana Roman pentru Libertatea.

Prietenii fiicei fostului premier poate-și amintesc și acum micile cadouri pe care le primeau. Dar puțini știau ce sacrificii făcea Oana, mai ales în perioada facultății, pentru a se bucura de… bucuria lor.

Surpriză de proporții la grădinița unde învață fata Oanei Roman.

„Îmi aduc aminte că în facultate, în Franța, eu nu aveam prea mulți bani. Din păcate, mă chinuiam mult cu puțini bani. Și totuși, puneam deoparte și înainte să vin acasă, mă duceam și cumpăram cadouri pentru toți prietenii mei. Le ambalam frumos în hârtie, cu fundițe. Și făceam un băgăjel special. Când ajungeam la mama, îi spuneam că e bagajul pentru ei. Ea îmi zicea că nu e OK, că nu am bani, iar eu încercam să-i explic că satisfacția și bucuria pe care le simt când ofer înseamnă foarte mult pentru mine. Sunt sigură că mulți nu-și mai aduc aminte și că ei habar aveau ce eforturi făceam pentru acel mic cadou cu care veneam din Franța, dar care pentru mine însemna foarte mult”, ne-a mai spus ea.

Acum cumpără cadouri mai puține, doar pentru apropiați

Acum, Oana are familia ei, care are prioritate la cadouri. În afara soțului, a fiicei, a mamei, a surorii ori a nepoatei, doar cei mai buni amici se mai bucură de atenții din partea ei.

„Am învățat că trebuie să ofer cadouri celor care le primesc cu bucurie. În prezent, o fac numai pentru prietenii foarte apropiați, pe care-i număr pe degetele de la o mână, și familiei, bineînțeles”, ne-a spus Oana.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Andreea Marin putea fi „Zâna handbalului”, dacă nu se lăsa de sport! „Eram inter stânga și căpitan de echipă”

Close
Închide
  Close