Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Andreea Marin putea fi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Andreea Marin putea fi "Zâna handbalului", dacă nu se lăsa de sport! “Eram inter stânga și căpitan de echipă”

VIDEO/ Andreea Marin putea fi „Zâna handbalului”, dacă nu se lăsa de sport! “Eram inter stânga și căpitan de echipă”

Andreea Marin a fost gazda Galei Canotajului Românesc, eveniment la care au fost premiați cei mai buni sportivi ai federației de specialitate. Cu această ocazie, "Zâna" a făcut mărturisiri despre legătura sa cu sportul și cât a ajutat-o asta în carieră.

De Ana Maria Păsat,

Andreea Marin a cochetat nu mai puțin de 8 ani cu sportul de performanță. Vedeta a făcut handbal și era chiar talentată! Doar că, într-o zi, a spus „gata, școala e pe primul loc”. Și a renunțat.

„Am făcut handbal, am un mare respect pentru fiecare sportiv care aduce performanța pentru România într-un alt colț de lume. Muncește ani buni ca să ajungă la acea performanță. Eram inter stânga și căpitan de echipă. Și da, dădeam și goluri… Am renunțat însă, pentru că m-am dedicat informaticii și timpul alocat sportului a trecut pe planul doi, din păcate. Am continuat să fac sport, dar în alte forme”, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

Gazdă a evenimentului „Gala Canotajului Românesc”, în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni sportivi ai federației, „Zâna” a recunoscut că nu știe că vâslească, dar că îi place să fie plimbată cu barca.

„Astăzi vorbim despre Federația Română de Canotaj. Sunt onorată că doamna Elisabeta Lipă (n.r. – președintele FR de Canotaj) s-a gândit la mine. Nu mă pricep să vâslesc, dar îmi place să fiu plimbată. Trebuie să recunoaștem că nu ne pricepem la toate”, a adăugat vedeta.

Spune că sportul a disciplinat-o

Andreea a recunoscut că sportul a ajutat-o să răzbească în carieră.

„În primul rând, capeți disciplină, această deprindere de a fi atentă la detalii, focusată mereu pe ce trebuie să obții. M-a ajutat enorm în ceea ce a urmat, în viața de zi cu zi. În plus, să nu omit bucuria fiecărei izbânzi, a învăța să fii fair-play, să și pierzi”, a spus aceasta.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Pavel Bartoș „lucrează” deja pentru Moș Crăciun: „Am început să scriem scrisorile pe 1 decembrie”

 
 
Close
Close
Închide