MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 11:33

Ce i se întâmplă lui Adrian Mutu după nuntă. Ce îi prevăd astrele | VIDEO

Distribuie

Fostul fotbalist Adrian Mutu s-a căsătorit ieri cu Sandra, evenimentul fiind unul la care au participat invitați care mai de care mai de soi.

Adrian Mutu, supranumit Briliantul, s-a cununat religios duminică cu aleasa inimii sale, Sandra. Tot duminică a avut loc și botezul fiului lor, Tiago.

Fostul sportiv se află la cea de-a treia căsnicie. El a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, și cu Consuelo Matos Gomez, din Republica Dominicană, cu care are două fete.

Nunta lui Adrian Mutu a stârnit un viu interes. Conform previziunilor astrale pentru următoarea perioadă, pe fostul fotbalist, care este născut pe 8 ianuarie 1979 – în zodia Capricorn, îl așteaptă o perioadă și cu bune și cu mai puțin bune după nuntă.

„Capricornii ar trebui să facă față cu brio unei solicitări publice sau de autoritate ce derivă din funcția cu care au fost învestiți. Pentru unii se poate pune problema unei ascensiuni, a unui spor de imagine, a unui succes patronat sau precipitat de Luna Nouă în Balanță din seara zilei de 19 octombrie. În seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului, punându-și amprenta astrală negativă pe toate tipurile de discuții (dialog, mărturisiri, informări, avertismente, sfaturi) purtate de nativi cu cei pe care îi consideră (încă) prieteni.

Atenție majoră la riscul de a fi trădați, spionați, bârfiți, provocați. Pe 20 octombrie, după ora 04:41, Luna va contribui, din păcate într-o direcție nefastă, la vibrația instaurată deja de tranzitul planetelor Jupiter și Mercur. Atenție la răstimpul 19-20 octombrie când pot avea loc evenimente speciale (răsturnări de situație), uimitoare, șocante”, este ceea ce ar putea să li se întâmple celor născuți în zodia Capricorn, conform previziunilor Uranissimei pentru săptămâna 16-22 octombrie.

Surpriza serii la nunta lui Adrian Mutu a fost Delia, care a făcut un show de zile mari. Artista, care a fost îmbrăcată super sexy într-o ținută strălucitoare, le-a cântat fericiţilor miri în  momentul în care a fost adus tortul.

La eveniment a mai întreținut atmosfera, printre alții, și Lidia Buble.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Citește mai multe despre Nuntă pe Libertatea.

Comentarii