MENIU CAUTĂ

Ce spune Alex Florea despre sărutul pe care i l-a dat Ilincăi în finala Eurovision 2017. Sunt sau nu un cuplu?

Distribuie

Ce spune Alex Florea despre sărutul pe care i l-a dat Ilincăi în finala Eurovision 2017. Reprezentanții României au fost foarte euforici în finala Eurovision 2017, de la Kiev.

Sâmbătă, 13 mai 2017, a avut loc finala Eurovision 2017, la Kiev, în Ucraina. Concursul a fost câștigat de reprezentantul Portugaliei, Salvador Sobral, cel care are nevoie de transplant de inimă.

Reprezentanții României, Ilinca și Alex Florea, care au intrat în concurs cu melodia Yodel It, au obținut cea mai bună clasare a României la acest concurs din ultimii ani, respectiv locul 7. Cei doi, care au făcut dezvăluiri despre tot ceea ce s-a întâmplat la Kiev, au fost protagoniștii unui moment neașteptat pe scena de la Kiev. În finală, Alex Florea a sărutat-o apăsat pe obraz pe Ilinca.

 

Ce spune Alex Florea despre sărutul pe care i l-a dat Ilincăi în finala Eurovision 2017. „În momentul de față nu există nimic între noi”

Alex Florea a explicat, în cadrul emisiunii „Star matinal”, de la Antena Stars, ce a însemnat, de fapt, sărutul pe care i l-a at Ilincăi.

„A fost un sărut care pentru mine a însemnat „Ilinca, am ajuns până aici, în acest moment totul s-a terminat”. A fost un moment care a marcat sfarşitul acestei etape Eurovision. De genul „te pup şi mulţumesc”…

În momentul de faţă nu există nimic între noi din punctul ăsta de vedere. Ne înţelegem foarte bine şi tot acest parcurs ne-a apropiat foarte tare. Am şi avut momente în care ne-am certat foarte tare, dar aşa se întâmplă oricând”, a afirmat Alex Florea.

„Da, a fost un moment spontan, o chestie de moment. Nu, nu suntem un cuplu”, a spus și Ilinca.

Citește mai multe despre finala eurovision 2017, ilinca si alex florea, EuroVision și sarut pe Libertatea.

Comentarii