MENIU CAUTĂ

Ce spune Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, despre căsătorie

Distribuie

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de la începutul anului 2017 și au împreună o fetiță, Anastasia Maria. Deși relația dintre cei doi pare să meargă bine, căsătoria nu pare să fie următorul pas pentru ei, așa cum s-ar aștepta toată lumea. Cel puțin asta declară iubita lui Vârciu. 

Anul trecut, Liviu Vârciu i-a spus clar iubitei sale care pe atunci era însărcinată că își va asuma responsabilitățile de tată, dar nu și presiunea unei eventuale căsătorii.

Deși în luna septembrie cuplul a fost binecuvântat cu o fetiță, lucrurile par că merg în aceeași direcție, după declarațiile făcute de Anda Călin.

”Sunt bine, suntem fericiţi. Despre nuntă nu am discutat, acum ne concentrăm pe petrecerea de botez. Nici unul dintre noi nu e nerăbdător să se întâmple nunta, adică ne bucurăm de momentele petrecute împreună. Nu considerăm că nişte acte îţi fac relaţia mai împlinită sau mai fericită”, a declarat Anda pentru Click.

Liviu Vârciu mai are o fată care se numește Carmina, dintr-o relație anterioară. Actorul locuiește în prezent alături de Anda și de fetița lui în vila pe care și-a construit-o cu mari eforturi financiare.


VIDEO EXCLUSIV/Sebastian Stan, cel mai popular actor român la Hollywood, mesaj pentru cititorii Libertatea


Citește mai multe despre Liviu Vârciu și casatorie pe Libertatea.

Comentarii