Mergi direct la conținut »
Ce spune Andreea Tonciu despre partenerul ei de viață. "Nu cred că m-ar înșela. La mine găsește tot ce vrea el"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Andreea Tonciu despre partenerul ei de viață. "Nu cred că m-ar înșela. La mine găsește tot ce vrea el"

Ce spune Andreea Tonciu despre partenerul ei de viață. „Nu cred că m-ar înșela. La mine găsește tot ce vrea el”

Andreea Tonciu a făcut dezvăluiri despre partenerul ei de viață, Daniel Niculescu, după ce s-a spus că aceștia ar fi la un pas de divorț.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a vorbit despre soțul ei, Daniel Niculescu, cel care a lămurit situația privind speculațiile unui divorț între ei.

Andreea Tonciu, care este măritată cu Daniel Niculescu din septembrie 2016, a comentat despre gelozia partenerului ei de viață, dar a explicat și că soțul ei nu ar înșela-o pentru că găsește tot ce vrea la ea.

„Tot timpul este foarte gelos. Chiar am avut anumite discutii. Eu când am o relaţie sunt o persoană foarte cuminte. Nu prea este de acord cu ieşirile mele, cu prietenele mele la cafea. Dacă ies trebuie să ies ziua. Să îi spun unde ies, că se uită nu ştiu cine… Încep să urlu şi închid telefonul şi punct.

Am căzut de comun acord amândoi dacă eu nu ies, nici el nu iese. Deocamdată nu a apărut monotonia, dar sper să nu intervină. Eu nu divorţez deocamdată de soţul meu şi dacă eu vreodată voi divorţa veţi şti. Nu cred că m-ar înşela. La mine găseşte tot ce vrea el”, a declarat Andreea Tonciu într-un  interviu pentru Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV/ Sute de clienți înșelați vor 375.000 de euro de la Omnia Turism. Se fac investigații pentru evaziune fiscală și înșelăciune


 

Close
Închide
  Close