Mergi direct la conținut »
Ce spune Aurelian Temișan despre personajul său din musicalul „Mamma Mia!“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune Aurelian Temișan despre personajul său din musicalul „Mamma Mia!“

Ce spune Aurelian Temișan despre personajul său din musicalul „Mamma Mia!“

Ce spune Aurelian Temișan despre personajul său din musicalul „Mamma Mia!“. Artistul mărturisește că a mers la casting cu speranța că va fi unul dintre tați. Și s-a nimerit să devină chiar Sam, preferatul său.

De Livia Lixandru,

„Mi se pare că mă potrivesc cu acest personaj din toate punctele de vedere, și ca personalitate, caracter, dar și din perspectiva experienței de părinte”, declară Aurelian, încântat, așteptând cu nerăbdare să vadă toate elementele: costumele, scenografia și cum se creionează tot spectacolul în ansamblu  La care se adaugă „respectul pentru Măria Sa, Publicul, care ne calcă pragurile spectacolelor, cât și pentru legendara trupă ABBA, mă fac sa îmi doresc să dau maximum din tot ce am învățat până acum în acest domeniu”, adaugă Aurelian, care a crescut cu muzica și imaginea pozitivă a celor 4 membri ai trupei ABBA.

„Mamma Mia!“, musicalul pe melodiile ABBA, care a cucerit întrega lume și care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări, prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să-și cunoască tatăl natural și să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante! Așa că decide să-i invite pe micuța insulã grecească pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neașteptate, care vor crea multe momente amuzante. Mirela Boureanu Vaida va interpreta rolul „Donnei” în musicalul „Mamma Mia”.

Citește și

Acordarea sumei de 500 euro pentru educaţia fiecărui nou-născut din România, amânată la nesfârșit de guvernanți. Legea trebuia aplicată din 2013

 

Close
Închide
  Close