MENIU CAUTĂ

Ce spune PROFESOARA de canto despre şansele FETEI lui HAGI în AMERICA: „TREABA cu PILELE funcţionează MAI TARE decât la noi!”

Distribuie

Kira, fata de 18 ani a lui Gheorghe Hagi, pleacă, în această săptămână, să studieze actoria peste Ocean, la New York Film Academy (NYFA) din Los Angeles, unde începe cursurile pe 1 octombrie.
Fiica lui Hagi, care a fost extrem de apreciată după ce a apărut în scurtmetrajul „Bucureşti, te iubesc”, este foarte talentată şi are mari şanse de reuşită în America, după părerea profesoarei sale de canto, binecunoscuta cântăreaţă Crina Mardare, care a vorbit despre acest lucru într-un interviu pentru www.ziarulring.ro.
„Este o fată extrem de talentată, cu o sensibilitate aparte. S-a pregătit cu o profesoară de actorie din America, adusă în România de Bobby Păunescu. Cu mine a vrut să-şi lucreze vocea, îi place foarte mult şi muzica. De altfel, acest lucru o va ajuta foarte tare pentru că muzica este o componentă, o latură a actoriei. A fost timp de doi ani la studioul meu. Am reuşit s-o cunosc foarte bine. Sunt sigură că va avea o carieră frumoasă în film. O simt că este foarte determinată în ceea ce face. Nu vrea să se vorbească despre ea ca despre fata lui Gică Hagi, ci despre Kira Hagi”, a spus Crina Mardare.
Profesoara de canto consideră că numele Hagi o va ajuta foarte mult pe Kira în aventura ei peste Ocean.
„Şi-a exersat vocea pe câteva piese de nişă. Ea nu este precum tinerii din ziua de azi, care n-au în cap decât «hausăreală» şi «clubăreală». A cântat pe o piesă a lui Santana şi alte câteva melodii destul de dificile. Nici nu ştiu de unde are fata asta atâta talent la aşa ceva! Ştiţi care e treaba? În America, treaba asta cu pilele, relaţiile şi chestii de genul ăsta funcţionează mai tare decât la noi. Ei, americanii, pun mare accent pe faptul că e fata lui X, mare vedetă, sau a lui Y, fost mare sportiv. Eu cred că lucrul acesta o va ajuta foarte tare. Ştiu asta de la fiul meu, care studiază şi el la Boston”, a adăugat ea.
 
 

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii