MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2018 17:40

Ce va face Tavi Clonda în emisiunea soției sale, Gabriela Cristea. „Nu în fiecare zi, ocazional”

Distribuie

Gabriela Cristea nu va fi singură la noul proiect pe care îl are, ci îl va avea alături de ea pe soțul său, muzicianul Tavi Clonda.

Noul show TV, „Te iubesc de nu te vezi”, pe care Gabriela Cristea îl va prezenta la Antena Stars va începe pe 28 mai.

Soțul Gabrielei Cristea, muzicianul Tavi Clonda, va avea și el un rol în noul proiect al vedetei de televiziune.

Potrivit revistei Viva, Tavi Clonda se va ocupa de muzică și va fi invitat special, însă nu tot timpul, ci doar ocazional, acesta trebuind să stea acasă cu fiica lor, Victoria, care a fost botezată luna trecută.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor face echipă zilnic abia din toamna acestui an.

 „Tavi va fi și el parte din emisiune, mai exact se va ocupa de tot ceea ce înseamnă muzică și va fi și invitat special, în platou, dar nu în fiecare zi, ci ocazional. Motivele sunt multiple. În primul rând, el va trebui să stea acasă cu fetița, întrucât cei doi nu vor să angajeze bonă. Mai mult, are angajamente profesionale luate de dinainte de începerea negocierilor pentru acest show.

Însă, cel mai probabil că, din toamnă, Gabi și Tavi vor face echipă zilnic. Emisiunea va fi zilnică, în direct, de luni până vineri, iar ediția de sâmbătă se va înregistra. Așadar, sunt multe ore de muncă, multe implicații, ceea ce înseamnă că Gabi va lipsi de acasă destul de mult. Deci a fost mai bine ca Tavi acum, la început, să stea el cu fetița”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru revista Viva.


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Citește mai multe despre Gabriela Cristea, antena stars, emisiune, proiect, sot și te iubesc de nu te vezi pe Libertatea.

Comentarii