Mergi direct la conținut »
Cea mai frumoasă fotografie de la botezul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Namiko e scumpă foc!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai frumoasă fotografie de la botezul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Namiko e scumpă foc!

Cea mai frumoasă fotografie de la botezul fetiței lui Cabral și a Andreei Ibacka. Namiko e scumpă foc!

Andreea Ibacka a dat publicității o fotografie foarte frumoasă de la botezul fiicei sale și a lui Cabral.

De Dana Aramă,

 

Prezentatorul de televiziune Cabral și partenera lui de viață, actrița Andreea Ibacka, au botezat-o sâmbătă pe fiica lor, Namiko. Nașii micuței au fost Răzvan Fodor și soția sa, Irina. Petrecerea a fost una restrânsă, iar ținutele alese de Cabral și soția sa pentru eveniment au fost specifice portului tradițional românesc. Astfel a fost îmbrăcată și fiica lor, Namiko, în ziua botezului. Acesta a purtat o rochiță de culoare albă, cu motive specifice portului românesc.

Pe contul ei de socializare, Andreea Ibacka a dat publicității una dintre cele mai frumoase fotografii de la botez. Vedeta apare alături de soțul ei și de fiica lor, într-o ipostază plină de tandrețe.

 

Cabral, în vârstă de 41 de ani, este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator de televiziune. Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, au devenit părinți de fetiță la sfârșitul anului 2018. Bebelușul este primul copil al blondei cu soțul ei, Cabral.  Fiica celor doi a primit numele  Namiko. Prezentatorul de televiziune mai are o fiică, Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka.


Citește și:

„Au omorât oameni cu bună știință”! Cazul pacientei care s-a internat pentru o operație banală și a murit de pneumonie cauzată de Acinetobacter!

Close
Închide
  Close