MENIU CAUTĂ
31 Mar. 2013 18:03 , de Madalina Ciodaru Burada

CEA MAI TARE FARSĂ DE 1 APRILIE? Uite cum a făcut valuri „SUBIECTUL ŞOCANT” şi CE URMĂRI ARE pentru „actori”, chiar şi astăzi | VIDEO&FOTO

Distribuie

Simona Traşcă este una dintre ele, ea rămânând în memoria multora drept o actriţă foarte bună, după filmuleţul şocant, de acum doi ani, în care apare „bătută de iubit”.
Clipul şi pozele sunt de-a dreptul horror, în timp ce farsa suna cam aşa: „Simona Traşcă, alias Pamela de România, a trecut prin clipe de groază aseară, într-un club bucureştean. Ea a fost bătută cu cruzime, de iubitul gelos, iar imaginile filmate de un amator, în toaleta clubului Princess sunt de-a dreptul şocante. Blonda apare în imagini plină de sânge pe faţă şi pe corp şi cu dresul rupt. Deşi însoţită de o prietenă, ea are şi o reacţie nervoasă la adresa unor paparazzi care au încercat să-i facă poze. Imaginile filmate de un client al clubului au ajuns pe email-ul Libertăţii. Blonda nu a putut fi contactată până la această oră”.
Se pare că ecourile acestei farse nu au dispărut încă, pentru că Simonei îi este rememorată în fiecare an această ispravă. „În fiecare an, de câte ori e 1 aprilie mă întreabă lumea: „îţi mai aminteşti ce bine ai jucat acum doi ani? Trebuia să te faci actriţă”. Atunci am făcut valuri mari, mă sunau toate televiziunile pentru subiectul acela”, ne-a mărturisit, astăzi, Simona Traşcă.
Umăriţi mai jos o galerie foto impresionată, de atunci, precum şi clipul cu farsa, dar şi making-of-ul.

Citește mai multe despre Simona Trașcă și 1 aprilie, ziua păcălelilor pe Libertatea.

Comentarii