MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 11:49

Cel mai dureros moment din viața Sandei Ladoși. „A murit în trei luni din clipa în care am aflat”

Distribuie

Sanda Ladoși a trecut printr-o mare suferință atunci când tatăl său a încetat din viață în urma unei boli grave.

 

 

Cântăreața Sanda Ladoși a acordat un interviu pentru emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars. Vedeta a rememorat unul dintre cele mai grele momente din viața sa – când și-a pierdut tatăl, care a murit la vârsta de 51 de ani.

„S-a stins la 51 de ani din cauza unei boli foarte urâte. Am fost foarte atașată de el. A fost un moment încărcat, a murit în trei luni din clipa în care am aflat. După ce toate au trecut mi-am dat seama că am trecut ușor. M-a ajutat meseria, scena m-a ajutat să trec peste toate impedimentele vieții. Ambii mei părinți au fost foarte deschiși, ne-au fost buni părinți și prieteni. Vorbeam cu mama mea orice, nu aveam nici un secret și acum la fel”, a mărturisit Sanda Ladoși.

Artista a vorbit și despre copilăria sa.

„Eu am copilărit alături de fratele meu şi de verişorul meu. Părinţii mei amândoi profesori, nu aveau timp de mine. Am fost liberă, foarte fericită. Cea mai frumoasă amintire, ce să zic, am plecat cu o prietenă cu cortul şi trebuia să stăm în perimetrul casei. Şi ne-am montat cortul chiar în cimitir, iar fix la fermoarul lui atârna un prun, doar trăgeam de el şi cădeau prunele. Când ne-a văzut bunica a zis că am înnebunit”, a spus ea.

Citește și: OPINIE/ Tolo: Profesorul care și-a schimbat părerea despre iarbă

 

Citește mai multe despre Copilarie, Drama, Familie, tata, tragedie și tristete pe Libertatea.

Comentarii