MENIU CAUTĂ

Celebrul fotomodel androgin Andreja Pejic s-a logodit. Se pregătește de nuntă

Distribuie

Celebrul fotomodel androgin Andrej Pejic (22 de ani), care în urmă cu doi ani a suferit o operație de schimbare de sex adoptând prenumele Andreja, se pregătește să margă la altar.

Anul trecut, după ce a devenit primul transsexual care a pozat pentru Vogue, Andreja a dezvăluit că a cunoscut pe cineva special care îi face viața mai frumoasă, recunoscând că și-ar dori să se așeze la casa ei și să-și facă o familie, iar acest lucru se pare că e pe cale să se întâmple.

 

Fotomodelul a fost surprins recent la o plimbare prin Manhattan, SUA, în timp ce afișa pe deget un inel de logodnă cu diamant, pesemne că acesta s-a logodit, însă tot nu a dezvăluit cine e persoana specială din viața lui.

DEFILE JEAN-PAUL GAULTIER HAUTE COUTURE PRINTEMPS ETE 2012

De o frumusețe răpitoare și cu o siluetă impecabilă, Andreja pozează fără nici un fel de reținere în costume de baie sau lenjerie intimă, cu o naturalețe ieșită din comun și multă feminitate, de parcă nu a fost niciodată bărbat, spunând că este mai fericită ca oricând cu alegerea sa. Pejic este primul model transsexual care a devenit imaginea unei companii de cosmetice.

Succesul ei a început încă de pe vremea în care era bărbat – chipul androgin i-a adus notorietate și multe contracte importante, iar designerii au ales-o să defileze pentru ei, atât în haine de bărbat, cât și în ținute feminine.

Tânărul bosniac, naturalizat în Australia, a ajuns rapid unul dintre cele mai bine plătite modele…feminine ale lumii, spre el îndreptându-se preferinţele unor mari designeri internaţionali.

Comentarii