De Mirela Dinica,

Este convins că va câştiga locul 1

Au fost alături de tine, în Camera Verde, mama ta, Maria, dar şi fratele tău mai mic, care a venit special din Ploieşti să te susţină. A lipsit iubita ta… Ce ne poţi spune despre ea?
Am o iubită, nu am vorbit despre ea, deoarece vreau ca viaţa mea personală să nu fie expusă. Nu am luat- o cu mine, dar ea m-a susţinut toată seara. Se ştie că în spatele unui bărbat de succes există o femeie puternică şi nu aş fi fost aici fără ajutorul ei. Este deosebită. Din respect pentru femeia care îmi este alături, nu vreau să dau mai multe amănunte.
Ştii că s-a spus despre tine că ai fi gay…
Ştiu, am citit şi eu astfel de lucruri despre mine. Însă doamnele şi domnişoarele pot fi liniştite, sunt bărbat 100%, nu am alte orientări sexuale, nu sunt gay. Nu că ar fi un lucru rău, dar Dumnezeu m-a lăsat bărbat şi aşa sunt. Am foarte mulţi prieteni gay, sunt persoane deosebite, loiale, foarte bune. Îi respect şi îi admir, însă mie îmi plac femeile şi, da, pot face şi copii şi abia aştept să am un băieţel.
Eşti cântăreţ de operă. Ce alt gen de muzică te mai pasionează?
Nu am o viziune îngustă, nu ascult numai operă, sunt pasionat de orice gen de muzică. Ascult chiar şi cântăreţii de manele, fiind interesat nu de muzica în sine, ci de ceea ce fac ei cu vocile, de inflexiunea vocii lor.

Intră în semifinale pe 16 mai

Anul acesta, la Eurovision participă 33 de ţări, dintre care 16 concurează în prima semifinală, cea din 14 mai, iar 17 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, din 16 mai. România va intra în partea a doua a semifinalei din 16 mai alături de Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia şi Armenia. În prima parte din cea de-a doua semifinală vor concura Letonia, Azerbaidjan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda şi Bulgaria.

Turcescu, susţinut de fetiţăÎn finala Eurovision, Robert Turcescu a fost susţinut şi de Ioana, fetiţa lui de 12 ani. “Mi-a fost mereu alături, ori de câte ori am avut nevoie”, a spus jurnalistul. În altă ordine de idei, liderul trupei Casa Presei a comentat, amuzat, şi absenţa “talismanului” lui obişnuit: un articol vestimentar de culoare violet: “Nu mi-am mai luat cravata din semifinală, dar flacăra violetă există, doar că nu vă pot spune unde”. Turcescu a dat de înţeles că articolul vestimentar de culoare violet s-ar afla chiar în pantaloni! Să fi fost oare chiloţii?

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Scandal monstru cu Luminiţa AnghelDupă ce s-a rugat pe tot parcursul votului, imediat după aflarea rezultatelor, dezamăgită, Luminiţa Anghel, una dintre favorite, a început să plângă. Ea s-a lansat într-un atac furibund la adresa lui Ştefan Naftanailă, membru al juriului care nu i-a acordat nici măcar un punct: “Nu se poate să-mi anuleze toată cariera şi toată valoarea. Cum să fiu de zero puncte, când am obţinut locul trei în 2005? Are ceva personal cu mine, nu ştiu ce, dar cunoştea că dacă îmi va da zero, nu voi mai putea câştiga. Şi-a dorit să plece Cezar în Suedia”. Ştefan Naftanailă, realizator Radio România, s-a apărat: “Am ţinut cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs”.
fotografii: Dan Bistrițeanu

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă