Luni seara, doar șase concurenți au reușit să îi convingă pe jurați cu preparatele lor. Raluca Podea, Dilly Chilly, Anca Petrovici, Mariana Vermișan, Mario Popescu și Cezar Marin au fost cei 6 fantastici care au reușit să îi dea pe spate pe jurații MasterChef și merg în următoarea etapă.

În editia de marți seara, de la 22:30, noi preparate și noi concurenți vor veni în fața celor trei jurați. După ce a cunoscut succesul în America, stabiliă în prezent în Luisiana, Mihaela Dinu a venit în România special pentru MasterChef. Regizor de filme, pictor și scriitor, vrea să îi încânte pe jurați cu preparatul ei special pregătit pentru concurs. Va reuși Mihaela să-și îndeplinească marele vis? Va fi preparatul său de Oscar așa cum sunt și filmele ei? Rămâne de văzut în ediția din această seară, de la 22:30, la PRO TV.

Tot în această seară, telespectatorii vor afla povestea unei concurente care locuiește în Viena și a venit la MasterChef să-și facă bunica mândră. Nesusținută de părinti și părăsită la maternitate, Diana a fost crescută de bunica ei. La audiții, Diana a venit de mână cu cea care i-a ghidat pașii în viață. Bunica ei a părăsit pentru prima dată satul unde a crescut-o pe Diana și a venit la București să-și susțină nepoata.

Citeşte şi:

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat în ultimele 12 ore. Medicii au făcut anunțul

Dana Săvuică, despre vremurile în care era model. „Ne făcea CV-ul în două, trei cuvinte, ca toată lumea să înţeleagă că asta nu e doar o manechină”

Nicolai Tand jurizează lupta amuletelor la „Chefi la cuțite”

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro
GSP.RO

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum