Mergi direct la conținut »
Chris Hemsworth a dezvăluit că renunță la Hollywood. Motivul invocat de actorul din seria “Avengers”
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme

Chris Hemsworth a dezvăluit că renunță la Hollywood. Motivul invocat de actorul din seria “Avengers”

Chris Hemswort a confirmat că renunță la Hollywood. Starul din seria "Avengers" a spus că a luat această decizie pentru că vrea să-și petreacă mai mult timp alături de familie.

De Andreea Radu,

Actorul australian, cunoscut cel mai bine pentru rolul lui Thor pe care l-a jucat în franciza „Avengers”, spune că vrea să-și prioritizeze soția,
Elsa Pataky, și cei trei copii.

Chris Hemswort și-a petrcut 12 luni făcând filme și vrea să-și „ia liber” tot anul viitor.

„În acest an, cel mai probabil, nu voi filma nimic. Îmi doresc acum doar să stau acasă cu copiii mei”, le-a spus actorul jurnaliștilor de la Sydney Daily Telegraph.

„Ei se află acum la o vârstă foarte importantă. Sunt încă foarte mici și sunt conștienți când plec mai mult timp decât o făceam înainte.

Chris, 35 de ani, are o fiică de șapte ani pe nume India și doi băieți gemeni de cinci ani, Sasha și Tristan. El s-a căsătorit cu actrița spaniolă Elsa Lafuente Medianu în anul 2010.

Foto: HEPTA


FOTO | Corespondență Libertatea de la Bienala de Artă de la Veneția 2019: de la epava unui vas pe care au murit 1.000 de imigranți până la performance-ul de pe o plajă artificială, cu care Lituania a câștigat Leul de Aur


Close
Închide
  Close