MENIU CAUTĂ
15 Iun. 2018 12:48

Cine cedează primul în cuplul Andra-Cătălin Măruță. Cântăreața a făcut lumină

Distribuie

Andra a explicat de la ce pornesc micile neînțelegeri dintre ea și soțul ei și a mărturisit cine este cel care cedează primul în astfel de situații.

 
Cântăreața Andra și prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiat care se numește David și o fetiță pe care o cheamă Eva.

Deși formează o familie perfectă, și între Andra și Cătălin Măruță mai suntmici neînțelegeri. Vedeta a explicat, pentru viva.ro, de la ce pornesc discuțiile și care dintre ei este cel care cedează primul.


„De obicei, cel mai obosit are mai puțină răbdare. Deci oricare dintre noi poate fi iritat sau neînțelegător, dar niciodată nu escaladează conflictele, sunt certuri copilărești. În general, cred că eu cedez mai repede însă”, a dezvăluit Andra.

În ciuda micilor discuții, Andra afirmă că se înțelege perfect cu Cătălin Măruță.

„Da, suntem foarte uniți și ne consultăm în legătură cu orice. De altfel, la ultimele mele concerte la Sala Palatului, el a fost trup și suflet alături de mine. Suntem cei mai buni prieteni, nu doar soț și soție”, a declarat artista.


Citește și: REPORTAJ | Cum se traversează un râu într-un posibil scenariu de război. Jurnaliștii Libertatea sunt în Lituania, la unul dintre cele mai mari exerciții ale Armatei Americane din Europa


 

Citește mai multe despre Cuplu, dezvaluiri, discutii și Familie pe Libertatea.

Comentarii