MENIU CAUTĂ
05 Aug. 2014 06:40 , de Simona Josan

Cine este CEA MAI MARE DRAGOSTE a lui Cătălin Botezatu, pentru care a vrut SĂ-ŞI IA ZILELE? A fost UNUL DINTRE CELE MAI DE SUCCES MODELE ale Epocii de Aur! FOTO

Distribuie

Dana Opsitaru, un manechin cu mare trecere în Epoca de Aur, în perioada în care şi Cătălin Botezatu a activat ca model, are un loc aparte în inima frântă de multe iubiri a designerului.
În prezent, starul mioritic recunoaşte că iubirea neîmplinită, din resemnare, s-a transformat într-o frumoasă prietenie. Tocmai de aceea, ori de câte ori Dana are drum prin România, creatorul de modă nu ratează ocazia de a se întâlni cu blonda cu ochi pătrunzători, marea lui dragoste, pentru care a fost pe punctul de a-şi lua viaţa.
Designerul a vorbit în numeroasee rânduri despre Dana ca fiind femeia care i-a marcat existenţa. În urmă cu ceva timp, creatorul de modă a povestit cu vocea tremurândă despre clipele minunate pe care le-a trăit împreună cu blonda şi despre cum a ajuns să o cucerească.

AM CUNOSCUT-O ÎN URMA UNUI PARIU

„Era mai în vârstă decât mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mamă, ca o amantă, ca o nevasăa, ca o orice. Am cunoscut-o în urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stanga-dreapta, cucereşte-o pe asta!”.
„Da’ de ce tocmai pe asta?”, am întrebat. „Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul”, mi s-a răspuns.
Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii aspirine, ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea!
După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele.
N-am mâncat nimic toată seara, deşi comandasem tot felul de mâncăruri s-o impresionez. Am mers la ea acasă şi-a urmat cea mai nebună partida de sex pe care am avut-o multă vreme de-atunci încolo.

Dacă nu vii, îmi tai venele

A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste.
A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: „Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!”. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare”, şi-a amintit Cătălin Botezatu.
Ulterior, designerul a povestit că stăruinţele lui pentru dragostea Danei s-au sfârşit cu un divorţ, dar că, după patru ani, s-a despărţit.
 

Comentarii