Mergi direct la conținut »
Cine a mers la Adela Popescu imediat după ce a născut. Fericire maximă pe holurile spitalului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine a mers la Adela Popescu imediat după ce a născut. Fericire maximă pe holurile spitalului

Cine a mers la Adela Popescu imediat după ce a născut. Fericire maximă pe holurile spitalului

Adela Popescu a fost vizitată de cea mai bună prietenă imediat după ce a născut.

De Dana Aramă,

 

Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, au devenit părinții unui băiețel.

Imediat după ce a născut, vedeta a fost vizitată de partenerul de viață, dar și de prieteni. Printre primii care au ajuns la clinica unde a născut Adela Popescu s-a aflat Dana Rogoz, buna prietenă a Adelei Popescu.

Dana Rogoz, alături de Radu Vâlcan și de de alți prieteni s-au fotografiat fericiți pe holurile spitalului.


„O familie mare și fericită, care a așteptat puiul de om să vina pe lume! Să fii sănătos și fericit, micuțule! Ai nimerit într-o familie superbă: @adela_popescu cea mai puternică mamă, @raduvalcan cel mai emoționat tată de doi băieți, iar Alexandru cel mai bun la suflet „flățiol” mai mare. Vă iubesc pe toți! ❤❤❤❤”, a transmis Dana Rogoz pe o rețea de socializare.
„Adela Popescu mda, mă rog, nu știu cum ți-a fost ție în sala de nașteri… dar ai idee cum ne-a fost nouă pe hol???? Să vezi acolo trăiri! Offff, că nimeni nu ne înțelege ???.

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile
Recomandări

Cine e bărbatul diagnosticat cu noul coronavirus care a stat în România! Unde s-a plimbat în cel 5 zile

 

Adeluca mea, curajoasa mea mamă de 2!!! De doi!!! De 2! ❤️”, a mai scris Dana Rogoz.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru. Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua oară zilele acestea, vedeta aducând pe lume tot un băiețel.

Citește și: L-am văzut pe Burnei „operând” în instanţă. Mărturii ale părinților despre cum ar fi luat mită o somitate a medicinei!

Close
Închide
  Close