UPDATE: 16 martie: În această seară, de la ora 21:00, telespectatorii Kanal D îi vor descoperi pe cei 50 de concurenți care vor face parte din cel mai amplu experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D, „Insula de 1 milion”.

„E un show despre oameni, o competiţie care transcende ideea de emisiune, de entertainment, este un experiment social de amploare, ce se va desfăşura sub ochii milioanelor de telespectatori. Vom vedea cum se leagă prietenii, cum se prăbuşesc speranţe, cum se trădează, cum se iartă, cum se merge mai departe, cum se câştigă, dar şi cum se pierde. E greu de cuprins în cuvinte ce va urma, dar vă invit să descoperim împreună spectacolul naturii umane”, va spune Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului care începe în această seară, la ora 21:00, la Kanal D.

Concurenții au ajuns pe insulă şi deja au simţit pe pielea lor realitatea dură. Entuziasmul lor la vederea peisajului de o frumusete tulburătoare se transformă, la scurt timp de la debarcarea pe ţărm, în panică, pentru că devin rapid constienţi de existenta unor resurse limitate.

„Gândiţi-vă că n-o să avem mâncare, poate n-o să avem apă; dacă am creat starea asta de panică, ne luăm la bătaie!”, spune unul dintre concurenţi.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
„Insula de 1 milion”. Ce se întâmplă în prima ediție a show-ului care începe astăzi, la Kanal D

UPDATE 13 martie: Și Armin Nicoară și Sindy de la „Survivor România” participă la „Insula de 1 milion”. Iată cine sunt ultimii 15 concurenți anunțați, care fac parte din show-ul filmat în Republica Dominicană.

UPDATE 11 martie: Astăzi s-a aflat că Ionuț Sugacevschi, Jaguaru de la Exatlon, va concura la „Insula de 1 milion”. Alți 15 concurenți au fost anunțați că vor face parte din acest reality show.

UPDATE 7 martie: Astăzi s-a aflat și când începe „Insula de 1 milion”, noua emisiune de la Kanal D. Show-ul va avea premiera sâmbătă, pe 16 martie, de la ora 21.00, urmând să fie difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, iar lunea de la ora 20.00.

Cine prezintă „Insula de 1 milion”

„Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, se pregătește să uimească publicul din România, la Kanal D. În curând, telespectatorii vor intra în atmosfera extraordinară a competiției, odată cu cei 50 de concurenți care vor lupta, individual, pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România – 1.000.000 de lei.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
„Insula de 1 milion”. Ce se întâmplă în prima ediție a show-ului care începe astăzi, la Kanal D

Cu profesii diferite, venind din toate zonele țării, tineri, maturi, pensionari, pe toți îi unește dorința de a-și îndeplini un vis.

Unde are loc show-ul „Insula de 1 milion”

Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, locul paradiziac unde, în curând, cu toții vor trece printr-o serie de încercări ce le vor testa abilitățile sociale și reziliența, dar pentru toți dorul de acasă și izolarea vor fi cele mai dure provocări.

Au lăsat în urmă familiile, prietenii, confortul cu care erau obișnuiți. Îi așteaptă capriciile naturii, izolarea totală de orice urmă de civilizație, lipsa regulilor sociale. Adaptarea la noile condiții vitrege, stabilirea alianțelor, asigurarea unui minimum de confort le vor da serioase bătăi de cap celor 50 de competitori.

Cine sunt 20 dintre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion”

Dezvăluim în cele ce urmează cine sunt 20 dintre cei 50 de concurenți aflați în Republica Dominicană, 20 dintre cei 50 de curajoși care au ales să plece într-o aventură unică, pe insula de 1 milion.

Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
Recomandări
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
ELENAIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 21

Cine este Maria de la „Insula de 1 milion”

Maria Diana But are 25 de ani, este originară din Lovrin, Timiș; în prezent e kinetoterapeut în Timișoara. S-a înscris în aventura „Insula de 1 milion” pentru că se consideră o luptătoare. Nu îi este teamă de lipsa condițiilor unui trai confortabil, fiind greu încercată de viață. A fost adoptată, împreună cu fratele și sora sa, pe când ea avea aproape 10 ani, după o perioadă de câteva luni în care au locuit împreună cu mama în condiții greu de imaginat. S-a înscris în aventura „Insula de 1 milion” pentru a-și testa rezistența fizică și psihică și speră să își împlinească visul de a-și cumpăra o locuință.

Cine este Argentina de la „Insula de 1 milion”

Argentina Rusalina Korobian are 49 de ani și a lăsat în urmă o mică afacere de familie, un magazin alimentar, pentru a-și testa forțele proprii și a le demonstra femeilor că vârsta este doar un număr. S-a născut la Toaca, județul Mureș, și locuiește în Cluj. Iubește sportul și participă la „Insula de 1 milion” convinsă că are toate atuurile să câștige.

A crescut la țară și a avut o copilărie grea, trudind de mică la munci agricole, alături de cele patru surori mai mari și de fratele său. Nu se teme de lipsa confortului din aventura „Insula de 1 milion”, pentru că a copilărit în condiții foarte grele. Argentina își dorește să câștige competiția și pentru a-și împlini visul de a finaliza construcția unei pensiuni.

Cine este Renata de la „Insula de 1 milion”

Renata Alexandra Matei s-a înscris în aventura „Insula de 1 milion” în primul rând pentru a-i demonstra fiului său, în vârstă de 9 ani, pe care îl crește singură, că orice se poate realiza și că nimic nu este imposibil dacă există voință. Are 31 de ani, originară din Toplița, locuiește în Târgu Mureș și e de profesie cosmeticiană. Este pasionată de dansuri sportive, practicând acest sport în copilărie. Își dorește să fie câștigătoare la „Insula de 1 milion” și astfel să o ajute pe bunica sa aibă o bătrânețe liniștită, lipsită de grija zilei de mâine.

Cine este Georgiana de la „Insula de 1 milion”

Georgiana Moisa are 28 de ani și lucrează ca șofer de TIR. S-a înscris la „Insula de 1 milion” pentru a-și depăși limitele și pentru a se bucura de o experiență nouă. S-a născut în Arad, însă de peste șapte ani trăiește în Germania. Lucrează de la 14 ani, iar de când este șofer de TIR, pe lângă orele de condus ajută și la încărcarea și descărcarea acestora la destinație, ceea ce, spune aceasta, o ajută să rămână în formă fizică. Nu o sperie nimic, iar cel mai mare vis al ei este acela de a-și deschide propria firmă de transport marfă.

Cine este Elena de la „Insula de 1 milion”

Elena Vâja are 46 de ani, este din București, și este de profesie menajeră. S-a înscris în competiția „Insula de 1 milion” pentru a câștiga. Nu are nicio temere în această aventură, mai ales că viața sa nu a fost una tocmai ușoară și crede cu tărie că răbdarea, umorul o vor ajuta să ajungă departe în competiție. Elena Vâja este pasionată de psihologie și nu își încheie ziua fără a parcurge măcar o filă de carte. Dacă ar putea da timpul înapoi, singura dorință este de a-și continua studiile. A avut o copilărie dificilă, cu multe lipsuri. Este căsătorită de 28 de ani și are un fiu în vârstă de 24 de ani. Speră să iasă învingătoare la „Insula de 1 milion” și astfel să își achite datoriile și să investească în viitorul său și al familiei sale.

Cine este Micuțu de la „Insula de 1 milion”

De profesie asistent medical, pasionat de podcasturi, Micuțu, pe numele din buletin Angheliuc Cristian, este o figură impresionantă, atât fizic, cât și din punctul de vedere al personalității. Cu o statură impresionantă, de 2,1 metri, și o greutate de 176 kg, acest concurent de 44 de ani din Rădăuți, Suceava, spune că va aduce în competiție răbdare, înțelepciune și o determinare de neclintit. Cu o viață marcată de provocări personale, concurentul este hotărât să-și demonstreze abilitățile și să le facă mândre pe cele trei fiice ale sale.

Cine este Filip de la „Insula de 1 milion”

Antrenor de kickboxing și antreprenor, Filip Alexandru Traian are 38 de ani și este din Constanța. Cu o experiență bogată în lupte profesioniste și în antrenarea tinerilor în comunitatea sa, Filip își propune să își îndeplinească visurile și să devină un model pentru cei din jurul său. Cu dorința puternică de a face o schimbare în comunitate, Filip vede în participarea la „Insula de 1 milion” o șansă uriașă de a-și dezvolta businessul și de a împărtăși în continuare tinerilor pasiunea pentru sport.

Cine este Dumitru de la „Insula de 1 milion”

Pensionar, cu o carieră de 35 de ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Dumitru Opincă își dorește să aducă în competiție o serie de valori puternice precum corectitudinea, perseverența și generozitatea. Cu un angajament de a rămâne activ fizic și mental, acest bărbat de 62 de ani din Iași vrea să demonstreze că vârsta nu este o piedică în calea unui stil de viață activ și a practicării sportului. Cu scopul nobil de a ajuta comunitatea, Dumitru speră să folosească premiul câștigat pentru a sprijini o familie nevoiașă sau o casă de copii.

Cine este Variu de la „Insula de 1 milion”

Variu Alexandru Gabriel are 33 de ani, din București și este un hairstylist pasionat de munca sa. O altă pasiune a sa este sportul, acesta a făcut, de altfel, 12 ani rugby de performanță și a fost parte componentă a lotului național U17. Variu se străduiește zi de zi să ofere un viitor mai bun familiei sale. Prin participarea sa la „Insula de 1 milion”, el speră să își depășească limitele și să câștige premiul pentru a-și finaliza casa visurilor sale.

Cine este Szilard de la „Insula de 1 milion”

Deak Szilard are 43 de ani și este originar din Sfântu Gheorghe, dar locuiește în București de mai bine de două decenii. Este tâmplar și artist talentat în rășină epoxidică, și şi-a construit o carieră ca instructor în securitate diplomatică.

Cu o experiență vastă în domeniul securității și protecției, lucrând atât în domeniul public, cât și în cel privat, el aduce în competiția „Insula de 1 milion” abilități precum răbdarea, spiritul de observație și dorința de autodepășire. Intenționează să-și deschidă propriul atelier de tâmplărie, în același timp vrea să „rupă tiparele” și să cucerească publicul din fața micului ecran cu evoluția sa. 

Cine este Alin de la „Insula de 1 milion”

Dorința de a reuși și pasiunea pentru aventură îl definesc pe Calbău Vasile Alin, un antreprenor și actor de 38 de ani din Fălticeni, Suceava. Cu o inteligență și ambiție de invidiat, Alin este determinat să câștige și să ofere o experiență autentică și captivantă publicului.

Cine este Diana de la „Insula de 1 milion”

Povestea Dianei Gomoi este una plină de curaj și perseverență. Jucătoare de fotbal, aceasta face parte din echipa feminină de fotbal UTA Arad, și este profesoară de educație fizică și fostă jucătoare de fotbal la echipa Under 15 a României. A trebuit să înfrunte o accidentare la genunchi care i-a schimbat cursul vieții. La cei 20 de ani ai săi, are o dorință arzătoare de aventură, vrea să călătorească și, mai ales, să ajungă în Hawaii. Prin participarea la acest show, speră să își împlinească aceste aspirații.

Cine este Vlădaia de la „Insula de 1 milion”

Vlădaia Maria-Magdalena este din București, are 26 de ani și este actriță și profesoară de actorie. Prezență radiantă, aduce cu sine un amestec de adaptabilitate, creativitate și umor. Participă la „Insula de 1 milion” pentru a experimenta și pentru a-și testa limitele. Cu pasiune pentru sport, dar și pentru călătorii și lectură, Vlădaia speră să descopere noi orizonturi și să își îndeplinească visul de a deschide o școală de arte și a-și extinde școala de actorie.

Cine este Ciprian de la „Insula de 1 milion”

La 23 de ani, Sandu Ciprian este influencer și pasionat de gaming și fitness. A traversat momente dificile în viața sa, dar s-a reinventat prin sport și determinare. Ciprian este motivat de dorința de a câștiga și de iubirea pentru aventură. Participarea lui la „Insula de 1 milion” este o dovadă a voinței sale de a trăi pe deplin fiecare experiență.

Cine este Alex de la „Insula de 1 milion”

Enciu Alexandru Petruț este student la Academia de Studii Economice din București aduce în competiție o energie inepuizabilă și o dorință arzătoare de a câștiga. Cu determinare, Alex își propune să se testeze și să se dezvolte personal prin participarea la „Insula de 1 milion”. El speră să ofere publicului o experiență de neuitat și să-și atingă obiectivele.

Cine este Adina de la „Insula de 1 milion”

Miuleasa Adina Maria are 24 de ani, s-a născut în Strehaia și locuiește în București.  E antreprenoare, cu o poveste de viață impresionantă. A fost însoțitoare de zbor, iar în prezent deține un magazin online de haine. Adina este un exemplu de determinare și ambiție, iar prin participarea la „Insula de 1 milion”, își propune să își împlinească visul de a-și cumpăra o casă și a arată lumii că nu există obstacole prea mari pentru cineva hotărât.

Cine este Iulian de la „Insula de 1 milion”

Olaru Iulian este șef bucătar pasionat și experimentat. Iulian aduce în competiție o combinație unică de talent și determinare. Cu o viață marcată de transformări personale și experiențe intense, Iulian este hotărât să își testeze limitele și să trăiască fiecare moment al competiției la intensitate maximă. Spune că s-a înscris în competiție pentru a-și îmbunătăți situația materială și pentru a contribui la bunăstarea celor din jur.

Cine este Dragoș de la „Insula de 1 milion”

Stanciu Dragoș Răzvan este agent imobiliar, model și antrenor de fitness. Dragoș este un concurent hotărât să câștige pentru a-și susține familia și pentru a-și urma visul de a avea propria afacere. Cu o pasiune pentru sport și o inimă mare, el participa la „Insula de 1 milion” pregătit să facă tot ce îi stă în putere pentru a-și îndeplini obiectivele.

Cine este Ana de la „Insula de 1 milion”

Mavru Ana Maria este luptătoare de Kempo și MMA, campioană mondială, multiplă campioană națională, internațională și mondială, precum și vicecampioană europeană la kempo. Are 24 de ani, originară din comuna Peretu, județul Teleorman, și licențiată în Educație Fizică și Sport. Tânăra este convinsă că anii petrecuți în cantonamente o vor ajuta să ajungă cât mai departe în competiție. Cele mai mari visuri sunt acelea de a-și cumpăra o casă și de a avea grijă de cât mai multe animale; speră să le îndeplinească prin participarea la „Insula de 1 milion”.

Cine este Ileana de la „Insula de 1 milion”

Florea Ileana are 34 de ani, e din Craiova și este educatoare. Atunci când nu se ocupă de cei mici, la grădiniță, își dedică timpul acțiunilor de voluntariat pentru copii diagnosticați cu afecțiuni oncologice din cadrul spitalelor Fundeni și Marie Curie. Participă la „Insula de 1 milion” hotărâtă să câștige, cel mai mare vis al său fiind acela de a alina suferința micuților din Spitalul Marie Curie. Tânăra speră să facă acest lucru donând banii câștigați în această aventură extraordinară din viața sa.

La intrarea în concurs, fiecare dintre cei 50 de concurenți va purta la mână o brățară, în valoare de 20.000 de lei. Toate brățările de pe insulă valorează în total 1.000.000 de lei, miza uriașa pusă în joc la „Insula de 1 milion”. Obiectivul concurenților va fi acela de a aduna cât mai multe brățări, în urma probelor, pe măsură ce competitorii sunt eliminați din competiție, fie „moștenindu-le” de la cei care părăsesc „Insula de 1 milion”. Abilitatea de a lega alianțe, prietenii, îi va conduce pe concurenți cât mai aproape de visul lor, pentru că la „Insula de 1 milion” prietenia valorează o avere.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (3)

Aura1   •   17.03.2024, 10:14

Nici nu știam că au conceput o astfel de emisiune.....

Marica13   •   10.03.2024, 12:08

Nu urmăresc toate porcăriile de emisiuni

symypescarul   •   06.03.2024, 15:37

Paine si circ...in ROMANIA nu erau destule locatii pt. asa ceva???...Ce vom vedea???...durere..disperare...dispret..ura...mandrie...toate starile urate ale regnului uman!!!!...ca un kanal de reziduri umane...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
FANATIK.RO
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
FANATIK.RO
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Știrileprotv.ro
O fetiță spunea că are un monstru în cameră, dar mama nu a luat-o în seamă. Ce au descoperit după a șocat întreaga familie
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Observatornews.ro
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia s-a agravat"
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri
HOROSCOP
Horoscop 27 aprilie 2024. Scorpionii ar fi bine să dea dovadă de mai multă flexibilitate, în special în negocierile legate de bani sau bunuri

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI