Mergi direct la conținut »
Cine sunt nașii de cununie ai Roxanei Ciuhulescu. Ce mesaj au transmis aceștia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine sunt nașii de cununie ai Roxanei Ciuhulescu. Ce mesaj au transmis aceștia

Cine sunt nașii de cununie ai Roxanei Ciuhulescu. Ce mesaj au transmis aceștia

Roxana Ciuhulescu s-a cununat civil sâmbătă cu Silviu Bulugioiu, președintele Clubului Off-Road București CORB44 Adventure. S-a aflat cine au fost părinții spirituali ai acestora.

De Dana Aramă,

Sâmbătă, 17 martie, Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit civil cu Silviu Bulugioiu,  președintele Clubului Off-Road București CORB44 Adventure. Evenimentul a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală, în jurul prânzului, acolo unde cei doi i-au avut alătiuri doar pe cei dragi și apropiați. La eveniment, Roxana Ciuhulescu nu a purtat tocuri, ci o încălțăminte lejeră, balerini.

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu au fost cununați de Simona și Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei de Culturism şi Fitness.

Nașa Roxanei Ciuhulescu, Simona Toncean le-a transmis un mesaj plin de căldură finilor ei.


“Casa de piatră, dragii nostri fini!!!
❣️Acum iubirea începe să învețe ce înseamnă răbdarea, iertarea, încrederea, cinstea, curajul și dăruirea”, a spus nașa Simona Toncean, care a postat și o fotografie de la cununia civilă, care a avut loc la Primăria Sectorului 2 din Capitală.

Nașa Roxanei Ciuhulescu este o supoerbă blondă, care pentru eveniment a ales o rochie scurtă, cu imprimeu animal print.

Roxana Ciuhulescu a decis anul trecut să se separe de soțul ei, Mihai Ivănescu, împreună cu care are o fată adorabilă, Ana Cleopatra. Ea urmează acum să devină mămică pentru a doua oară.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 17 – 23 martie 2018. Luna Nouă în Pești, Soarele va intra în zodia Berbecului, Echinocțiul de primăvară


 

Close
Închide
  Close