De Livia Lixandru,

„Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a spus artista la Antena Stars, potrivit Spynews.

De asemenea, Claudia a ținut să precizeze că vrea un divorț civilizat, iar în acest moment, singurul lucru care o preocupă este educația băieților săi.

„Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat.

Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec porintr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meragă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars, potrivit sursei citate.

A fost anul divorțurilor în showbiz

Claudia Pătrășcanu nu este singura vedetă de la noi care a decis să divorțeze. Amna a anunțat, pe contul personal de Instagram, că a divorțat. În același timp, ea a ales să nu dezvăluie care a fost motivul divorțului și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

Tot pe contul de socializare, și What’s Up și-a anunțat despărțirea de femeia care i-a fost alături timp de 9 ani. Muzicianul a mărturisit că decizia de a se separa nu a fost una ușoară nici pentru el, nici pentru Simina.

Elena Ionescu a divorțat de tatăl copilului ei, la aproape un an de când și-au unit destinele. Artista este încrezătoare și a mărturisit că de dragul copilului lor, va avea o relație frumoasă cu fostul soț.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

UPDATE | Olandezul pedofil, filmat pe o stradă din Iași în 2016. În aceeași perioadă, într-o comună de lângă Iași, o fetiță de 8 ani a fost agresată sexual într-o mașină. Precizările Poliției Române

VIDEO / Evadați la fotbal! Reporterul Libertatea a asistat la o competiție interpenitenciară desfășurată la Ploiești, Cupa „Fotbal pentru toți”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.