De Livia Lixandru,

„Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a spus artista la Antena Stars, potrivit Spynews.

De asemenea, Claudia a ținut să precizeze că vrea un divorț civilizat, iar în acest moment, singurul lucru care o preocupă este educația băieților săi.

„Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat.

Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec porintr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meragă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut”, a spus Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars, potrivit sursei citate.

A fost anul divorțurilor în showbiz

Claudia Pătrășcanu nu este singura vedetă de la noi care a decis să divorțeze. Amna a anunțat, pe contul personal de Instagram, că a divorțat. În același timp, ea a ales să nu dezvăluie care a fost motivul divorțului și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

Tot pe contul de socializare, și What’s Up și-a anunțat despărțirea de femeia care i-a fost alături timp de 9 ani. Muzicianul a mărturisit că decizia de a se separa nu a fost una ușoară nici pentru el, nici pentru Simina.

Elena Ionescu a divorțat de tatăl copilului ei, la aproape un an de când și-au unit destinele. Artista este încrezătoare și a mărturisit că de dragul copilului lor, va avea o relație frumoasă cu fostul soț.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA. Declarația incredibilă a unui polițist din Beers, satul în care locuia Johannes Visscher: ”Ne pare rău pentru fetița din România, dar și cei de aici suferă, au pierdut pe cineva”

UPDATE | Olandezul pedofil, filmat pe o stradă din Iași în 2016. În aceeași perioadă, într-o comună de lângă Iași, o fetiță de 8 ani a fost agresată sexual într-o mașină. Precizările Poliției Române

VIDEO / Evadați la fotbal! Reporterul Libertatea a asistat la o competiție interpenitenciară desfășurată la Ploiești, Cupa „Fotbal pentru toți”

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur