Mergi direct la conținut »
Claudia Pătrășcanu, prima victorie în lupta pentru custodie, după divorțul de Gabi Bădălău. Ce au decis judecătorii
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Claudia Pătrășcanu, prima victorie în lupta pentru custodie, după divorțul de Gabi Bădălău. Ce au decis judecătorii

Claudia Pătrășcanu a obținut o primă victorie, după divorțul de tatăl băieților ei. La scurt timp după despărțirea de Gabi Bădălău,  artista a plecat din vila familiei din Bolintin Vale, mutându-se în Agigea, în casa mamei sale, împreună cu fiii săi, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani).

De Livia Lixandru,

Pe 7 noiembrie, magistrații Judecătoriei Bolintin Vale au decis ca, până la soluționarea divorțului, cei doi copii să rămână în grija mamei, în Agigea, tatălui fiindu-i stabilit un program de vizitare, potrivit VIVA!

„Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa” – a decis Judecătoria Bolintin, programul de vizitare fiind, de asemenea, comunicat:

„Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.

În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00.

În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00”, se arată în decizia judecătorilor.

Claudia Pătrășcsanu nu s-a declarat satisfăcută cu aceste decizii și a făcut apel, urmând ca înfățișarea viitoare să aibă loc pe 11 decembrie.

Close
Închide
  Close