De Livia Lixandru,

„Vă iubim și vă mulțumim pentru că ne -ați fost alături! Gabriel a avut o petrecere și un tort de vis….asta pentru că tatăl lui a avut grijă să arate exact așa cum îi place băiatului! Pasiunea lui s -a transformat într -un tort imeeens. Tatiiiiii, te iubim”, a scris Claudia Pătrășcanu în dreptul imaginilor de pe contul de socializare.

Claudia patrascanu

Recent, Claudia Pătrășcanu a anunţat, în cadrul unei emisiuni TV, că este însărcinată cu al doilea copil, care va fi tot un băiețel.  La mai puţin de o lună de la nunta cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrăşcanu a rămas însărcinată. Cântăreaţa şi soţul ei au împreună un băieţel, pe nume Gabriel Alexandru, în vârstă de un an şi jumătate şi urmează să devină din nou părinţi.

Claudia Patrasca-mot

Cei doi s-au căsătorit la sfârşitul lunii trecute şi tot atunci l-au botezat şi pe fiul lor. „Ne-am dorit mult şi al doilea copil. Nu ne aşteptam să vină aşa repede. La nuntă eram însărcinată, nu am ştiut… Am o lună şi puţin. Gabi îşi doreşte 95% să fie băiat, dar eu simt că e fată”, a spus Claudia, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, nuntă ca în povești

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut parte de o nuntă ca în povești la sfârșitul lunii mai. Cei doi au radiat de fericire și s-au ocupat personal ca evenimentul să iasă perfect. Mirii au investit nu mai puțin de 80.000 de euro în decoraţiuni, ținute, artificii și multe surprize. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Bolintin Vale, unde cei doi și-au botezat și fiul, Gabriel Alexandru. Slujba început la ora 18.00 și a durat mai bine de o oră, fiind oficiată de șapte preoți.

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste