De Andreea Romaniuc Archip,

Unii se nasc cu actoria în sânge, alții descoperă pe măsură ce cresc că sunt atrași de scenă. Claudiu Istodor face parte din cea de-a doua categorie.

“Chemare nu a fost, pur și simplu a fost un interes, voiam să fac această meserie. Am aflat pe la vreo 15-16 ani că este o școală care studiază așa ceva și că aș putea să merg să dau un examen. Am mers prin clasa a X-a sau a XI-a la Școala Populară de Artă din Timișoara, unde era un domn Emil Josan, un om foarte în vârstă, care făcuse școala la Viena, după aceea el a făcut teatrul din Cluj, din Timișoara. Am avut o întâlnire foarte importantă cu el, mi-a dat primul brânci”, a declarat, pentru Libertatea, Claudiu Istodor, actor care poate fi urmărit în serialul “Sacrificiul” de la Antena 1.

S-a pregătit pentru admitere cu un cântăreț

Pentru admiterea la facultate, Claudiu Istodor a părăsit orașul natal, Timișoara. “Am venit în București, am stat vreo lună, am făcut o pregătire cu Sergiu Cioiu, un cântăreț foarte apreciat. M-a învățat să spun niște poezii, am mers la admitere, am căzut, după care al doilea an am dat examen iar și am reușit pe unul dintre puținele locuri. După aceea, ușor, ușor, m-am descoperit. Am fost la clasa doamnei Sanda Manu. Pot spune că era dură, exigentă, cerea rigurozitate în munca noastră”, ne-a povestit partenerul Maiei Morgenstern despre începuturile sale în actorie.

Citeşte şi:

10 lucruri personale pe care le-am învățat citind autobiografia lui Edward Snowden

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

VIDEO | Eugen Teodorovici, comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”
GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu