MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2018 16:00

Clipe grele pentru iubita lui Liviu Vârciu. Mesajul transmis de Anda Călin

Distribuie

Clipe grele pentru iubita lui Liviu Vârciu. Mesajul transmis de Anda Călin este dovada clară că bruneta a fost greu încercată de viață, de-alungul timpului. În 2014, aceasta și-a pierdut tatăl și a suferit foarte mult.

„Am fost o luptătoare de mică. Nu sunt o supraviețuitoare. Sunt o luptătoare.”, a fost mesajul din poza Andei Călin.

 

Anda Călin a dezvăluit că tatăl ei a murit în 2014, la 50 de ani și că subiectul este unul despre care nu vrea să vorbească. „Te iubesc, tăticule şi te voi iubi cu fiecare zi ce trece tot mai mult, pana la cer la tine si înapoi. ..stai nu, e prea puţin, mai bine pana la INFINIT, cum ne ziceam noi când mă cuprindeai în braţele tale puternice şi îmi dadeai senzaţia ca niciun rău nu mă poate atinge, atât timp cât tu mă ţii strâns acolo. De ce mi-a dat drumul?” a scris Anda Călin, pe pagina ei da Facebook în urmă cu ceva timp.

Liviu Vârciu are o fetiță, Anastasia, din relația cu Anda Călin. Micuța Anastasia a fost botezată , însă nu a existat o petrecere de botez, aceasta urmând să aibă loc în curând.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Adela Popescu și Radu Vâlcan, despărțiți de …Campionatul Mondial de fotbal. „La început făceam eforturi, păream interesată”

Citește mai multe despre tata pe Libertatea.

Comentarii