Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc îi dă replica Vioricăi de la Clejani. "Să fac rău unei mame total nevinovată, dar vulnerabilă la orice subiect legat de copiii ei"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Codin Maticiuc îi dă replica Vioricăi de la Clejani. "Să fac rău unei mame total nevinovată, dar vulnerabilă la orice subiect legat de copiii ei"

Codin Maticiuc îi dă replica Vioricăi de la Clejani. „Să fac rău unei mame total nevinovată, dar vulnerabilă la orice subiect legat de copiii ei”

Codin Maticiuc îi dă replica Vioricăi de la Clejani în scandalul iscat după ce acesta a vorbit despre transformarea fizică prin care a trecut Margherita de la Clejani.

De Dana Aramă,

Codin Maticiuc a iscat un scandal de proporții după ce s-a luat de operațiile estetice ale Margheritei de la Clejani. Viorica de la Clejani, mama Margheritei, a reacționat instant, trimiâțndu-i mesaje dure lui Codin Maticiuc.

Acum, Codin Maticiuc a făcut o nouă postare pe Facebook în care vorbește despre scandalul cu Margherita și Viorica de la Clejani.

„Da, mi-am cerut scuze.

Recunosc că îmi pare rău că am făcut acel instastory despre domnișoara prosciutto-funghi. Nu că n-aș fi spus ce gândesc, ci pentru că cine p…a mea sunt eu să dau verdicte sau să judec pe cineva. Eu care sunt urât cu spume și mic și grăsuț și semi-retard.

Și mai ales cine sunt eu să fac rău cuiva?
Să fac rău unei fete poate puțin nesigură pe ea sau (mai rău) unei mame total nevinovată dar vulnerabilă la orice subiect legat de copiii ei. Mai ales eu care știu cât a suferit mama când presă scria mizerii despre mine. Atât neadevărate cât și adevărate. Căci, da, ea suferea și la adevăruri pe care spera să nu le afle nimeni.

Așa că, doamna Viorica, încă o dată vă rog să mă scuzați. Și dacă atunci când o să ne vedem totuși nu o să vă puteți reține flegmele în gâtlej, măcar când le proiectați să știți că se scriu cu „G””, a scris Codin Maticiuc pe rețeaua de socializare.

 

Citește și: Paradoxul Metrorex | În timp ce sindicatul cere majorări de 42%, compania se împrumută şi pune gaj trenuri pentru plata lucrărilor din Drumul Taberei

 

Close
Închide
  Close