De Denisa Macovei,

Chiar dacă a rulat pe marile ecrane doar o scurtă perioadă, fiind lansat cu puțin timp înainte de a izbucni pandemia de COVID-19 și în România, comedia „Miami Bici” a avut record de încasări, fiind urmărită de peste 500.000 de persoane în doar trei săptămâni. Deși producătorii voiau o relansare în cinematografe, situația a făcut ca aceștia să semneze cu platforma Netflix. Așa că, începând de azi, români se vor distra și vor râde la glumele personajelor principale, Picio și Bilă, interpretate de Codin Maticiuc și Matei Dima, în timp ce aceștia își urmează visul american.

„O parte din mine a murit când am semnat acest deal, căci tare îmi doream o relansare în cinematografe, pentru că este cumva nedrept ca acest film să rămână doar cu 552.000 de persoane. Atâția l-au văzut la cinema în doar două săptămâni și o a treia cu amenințarea virusului planând. Am semnat până la urmă cu Netflix și a trebuit să-l scoatem din cinematografe forever și asta doar pentru că nu mai pot sta acasă neputincios. Nu știu ce altceva să fac în perioada asta, decât să vă ofer această comedie. Dacă reușesc să vă fac măcar să zâmbiți în aceste momente grele, în timp ce rămâneți acasă în izolare atunci sunt și eu fericit”, a scris Codin Maticiuc.

„Miami Bici” este cel mai mare succes al unui film românesc în ultimii 25 de ani, înregistrând un număr record de spectatori, însă din cauza răspândirii COVID-19 și a măsurilor de siguranță filmul a fost retras din cinematografe.

„Am insistat mult să putem lansa filmul „Miami Bici” cât mai repede pe Netflix și mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie. Filmul a ieșit și a mers bine în cele trei săptămâni de viață, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depășit așteptările. Mă bucur că de astăzi pot să-l privesc cu mândrie cum își face loc și în casele și în inimile voastre”, a declarat Matei Dima.

Filmul este disponibil momentan doar pe Netflix România, însă în cursul lunii iunie, acesta va putea fi vizionat în toată lumea.

Citeşte şi:

Codin Maticiuc, dat de gol de fiul iubitei sale, căruia i-a oferit un rol în ”Miami Bici”: „Nu mi-a dat bani. Mi-a luat joc PS4 de ziua mea”

Matei Dima ar fi ajuns milionar dacă nu și-ar fi investit banii în filme. “Am plecat de la telefon, dar mi-am luat și BMW”

Codin Maticiuc s-a tuns cu creastă și s-a vopsit blond. Ce transformare

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare