Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Concert istoric! Pariul Corinei Chiriac cu vamaioții: le cântă șlagăre pe plajă!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Concert istoric! Pariul Corinei Chiriac cu vamaioții: le cântă șlagăre pe plajă!

EXCLUSIV/ Concert istoric! Pariul Corinei Chiriac cu vamaioții: le cântă șlagăre pe plajă!

Corina Chiriac reprezintă surpriza verii în Vama Veche. Artista ce a bucurat generații de români este pregătită să cânte în cel mai nonconformist loc pe pe litoralul nostru, în fața celui mai exigent public pe care-l va întâlni în cariera sa.

De Florian Gheorghe,

Pe 4 august, pe plaja celei atipice stațiuni de pe litoralul românesc, Corina Chiriac va stabili un nou record din zecile pe care, chiar dacă nu le-a înregistrat, i-au împlinit cariera. Solista e prima solistă de muzică ușoară care se prezintă în fața unui public tare pretențios.

Până acum doar artiștii rock, folk, blues, electro, jazz ori hip-hop au reputat succese în Vama Veche.

Concert istoric Corina Chiriac în Vama Veche. Este prima solistă de muzică ușoară care cântă acolo!

Cum Vama Veche este locul unde nu există limite, nici măcar din punct de vedere al gusturilor muzicale, organizatorul evenimentului concertistic, Ninel Dănilă pune pariu pe succesul concertului artistei ce a lansat zeci de melodii de istorie în muzica ușoară românească, amintim ”Ce dor mi-a fost”, ”Ce mică-i vacanța mare” ori ”Vino iubire înapoi”.

Cântăreață, compozitoare, textieră și prezentatoare a unei populare emisiuni de televiziune, Corina Chiriac (68 de ani) și-a probat sucesul și anul trecut, într-un loc la fel de surprinzător, Electric Castle. Artistă de mare succes între ’70 și ’80, melodiile sale au prin putere într-o zonă nesperată, între spectatorii veniți din întreajga lume, prezenți la popularul festival clujean.

CITESTE SI: Pană de curent la Neversea 2018. 30 de minute fără sonorizare și lumini după ce Grasu XXL a înjurat Guvernul pe scenă

Close
Închide
  Close